Vänsteranhängare visar sin tankeförmåga och kapacitet i filmklipp

14 Maj

ROMANTISERADE+EXTREMISTER

Galningarna i filmklippet i filmklippet är ”vuxna”. De beter sig sämre än små vilda kids som inte får nåt godis då de är med mamma i affären. Man kan bl.a se Dror ”shit to Gaza” Feiler som snart är i pensionsåldern. Vad vill han och de andra få sagt genom sitt ociviliserade uppträdande? Inbillar de sig att intelligenta och känslomässigt stabila personer är intresserade av att ta till sig deras vrålande och bankande ”budskap”?

Dessa personer har misslyckats i livet och är innerst inne medvetna om det. Dessa personer är hatiska ”mot allt och alla”, utom sig själva. De avskyr samhället i stort, som de anser har behandlat dem ”orättvist”. De avskyr och t.o.m hatar personer som lyckats bra och nått framgång i livet.

Tragiskt när vuxna människor inbillar sig att man når framgång inom politiken och opinionsbildningen genom att blåsa i visselpipor, banka på plåtbitar och liknande uttryck för sinnesförvirring som dessa allt som oftast ger prov på.

De hade garanterat nått större framgång med sitt ”budskap” och kunnat påverka opinionen mer och bättre om de exempelvis satte sig vid datorn och skrev några rader på facebook.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: