Jag hatar inte invandrare….

27 Aug

….Däremot ”hatar” jag den rådande migrationspolitiken. Jag är dessutom mycket besviken på de svenskar som röstat på de politiker som styr Sverige idag.

Jag är inte ”rasist”. Att vara kritisk och negativt inställd till totalitära ideologier kvalificerar ingen till att bli rasist. Snarare tvärtom. Islam är ingen ras på samma sätt som fascismen, nazismen eller kommunismen inte heller är nån ras. Jag avskyr hycklande ”antirasister” som säger sig vara emot fascism och nazism, samtidigt som de försvarar islamism och kommunism.

Jag avskyr alla dessa s.k ”antirasister” och nyttiga idioter som påstår att man är rasist för att man ogillar islam eller den rådande migrations/asylpolitiken. Jag avskyr också alla de naiva och blåögda svenskar som försvarar den rådande migrations/asylpolitiken. In genom Sveriges gränser släpps ett stort antal lycksökande bidragsparasiter, grovt kriminella, terrorister och krigsförbrytare som beviljas asyl och uppehållstillstånd.

För mig är det självklart att vi i första hand skall tänka på våra egna arbetslösa, gamla och sjuka. Jag anser inte det är rimligt att vi tar emot massor med lycksökande bidragsparasiter – exempelvis s.k ”ensamkommande flyktingbarn” som kostar samhället 700 000 kronor per år eller mer – samtidigt som vi inte kan erbjuda arbete och lägenheter till våra egna ungdomar. Hur kan man blunda för det faktum att massinvandringen kostar samhället massor med pengar och onödigt lidande (bl.a i form av ökad kriminalitet), samtidigt som det sparas in miljardbelopp på sjukvård och äldreomsorg?

NYTTIGA IDIOTER är det värsta jag vet. Skötsamma och hederliga invandrare är guld värda i jämförelse med dessa idioter!

Avslutningsvis: Vet du vad Idi Amins lillebror heter? Svar : Idi Ot! (dålig vits jag själv hittat på 🙂 )

Peace ❤

Text: Ulf Möller.

Image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: