Öppet brev till alla ”antirasister” – del 2:

15 Sep

Jag blir uppriktigt trött och irriterad på allt detta trams med namnlistor, upprop, manifestationer och demonstrationer ”mot rasism och främlingsfientlighet”. Jag är givetvis emot alla former av hat, rasism, diskriminering, mobbning, våld o.s.v. Men när ni som kallar er ”antirasister” kampanjar ”mot rasism och främlingsfientlighet”, så är det oftast en fortsatt massinvandring, mångkultur och ett ökat islamiskt inflytande i samhället ni kampanjar för. Och det har inget med antirasism att göra. När skall ni inse att Sverige inte har obegränsade resurser och att de resurser vi har, behövs för att klara sjukvård, äldreomsorg m.m till våra gamla, sjuka, bostadslösa och arbetslösa? Om ni nu är så engagerade och verkligen vill visa solidaritet med ”flyktingar” o.s.v, – så tycker jag att ni skall öppna era egna plånböcker och era egna hem istället för att kräva att alla andra skall vara med och betala notan.

Hur kan ni undgå att se och förstå att det stora och växande problemet i Sverige idag, inte är ”främlingsfientlighet och rasism” från svenskarnas sida , utan tvärtom är det våld och hat som finns bland svenskfientliga invandrare? Därmed inte sagt att kriminella, hatiska och rasistiska invandrare utgör en majoritet av invandrarna – men de är tillräckligt många för att utgöra ett stort och växande problem i samhället.

Vilka är det som är mest utsatta för etniska hatbrott i dagens samhälle? Hur vanligt är det att en ”svartskalle” blir våldtagen, rånad eller misshandlad av svenskar? Har ni hört talas om någon muslimsk eller invandrad kvinna som blivit våldtagen av en eller flera svenska män? Hur ofta har ni läst om motsatsen? När får vi se Aftonbladet köra igång en kampanj och ett upprop med namninsamling ”mot svenskfientligheten”? Enligt Aftonbladets bristande logik kan tydligen aldrig mörkhyade, muslimer eller araber vara rasister. De kan heller aldrig vara främlingsfientliga. Det är enligt dem, endast de godtrogna, blåögda, naiva och småkorkade svenskarna som kan ha dessa egenskaper. Detta räcker för att bevisa att Aftonbladet och alla s.k ”antirasister” är svenskfientliga.

Alla sådana här ”mot rasism och främlingsfientlighet” – kampanjer, är egentligen främlingsfientliga och rasistiska kampanjer riktade mot de etniska svenskarna.

Text: Ulf Möller

Image

Annonser

6 svar to “Öppet brev till alla ”antirasister” – del 2:”

 1. Janne Melin september 15, 2013 den 10:28 f m #

  Instämmer till fullo!

  • John Doe september 15, 2013 den 8:31 e m #

   Du begriper ingenting din inavlade pappskalle!! 🙂 Hehe

 2. Sven Svensson september 15, 2013 den 10:45 f m #

  Mycket bra skrivit! Kloka ord och bra formulerat. Jag kan heller inte förstå hur dom kan vara så naiva och rent ut sagt korkade som inte fattar själv vad dom gör och hur dom hjälper kriminella våldsmän att fortsätta ta över i samhället. Sorgligt!

  Sven Svensson

 3. Terje Långholm september 22, 2013 den 10:00 f m #

  För att inte tala om de två tv pajaserna Filip & Fredrik; Sveriges svar på Piff & Puff. Eller ska vi kalla dom för Dupond & Dupont? Noll iq och noll hyfs är det som man tänker på när man ser dom små 3-åringarna.

  https://www.realisten.se/2013/09/19/filip-hammar-onskar-vald-mot-nationalister/

Trackbacks/Pingbacks

 1. Öppet brev till alla så kallade ”antirasister” – Del 2 - september 15, 2013

  […] Ulf Möller – Tanketornet Bild: Exponerat Fotnot: Alla texter från Tanketornet är publicerade i sin helhel med […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: