Låt barn vara barn!

2 Okt

ImageHandler

Stackars barn som växer upp i dagens normlösa samhälle. Hur skall de kunna känna sig trygga och få en bra start i livet om de fostras av personer som själva är störda i sin personlighet?

Är ”hen” ett tredje kön? Hur fortplantar sig ett ”hen”? Tycker ni det är ok att lära små barn om olika sexuella avvikelser? Skall de få kunskap om homosexualitet, bisexualitet, transvestism, queer och kanske också om exempelvis pedofili och nekrofili? Kanske det är ok att man visar porrfilm för barnen på dagis och förskolor?

Jag anser att sånt inte skall tillåtas. Barn skall inte matas med en massa sexuella föreställningar som vi vuxna prackar på dem. De har fullt upp med att hitta sin identitet utan att vi vuxna prackar på dem en massa. Låt dem mogna i sin egen takt och komma med sina frågor då de själva vill och inte när vi vill. Barn skall inte matas med sånt i exempelvis förskolorna.

Jag blir både arg och ledsen när jag inser att det jag nyss skrivit tyvärr inte är en självklarhet för många vuxna som bl.a arbetar inom skola och barnomsorg. Vi lever i ett sjukt samhälle. Jag kommer att aldrig acceptera sånt och tycka att det är ”normalt” att lära ut sexualitet och liknande till små barn som själva inte är sexuellt utvecklade. Det är att betrakta som ett övergrepp på barn. Borde vara strängt förbjudet! Att fostra små barn till att använda ”hen”-begrepp och liknande borde också vara strängt förbjudet. De som försöker överföra sina egna störningar, typ ”tankar om sex” till barn, borde straffas. Personer som använder ”hen”-begreppet är inte lämpliga att ha vårdnaden om barn. Dessa personer känner uppenbarligen inte till hur barn blir till. Och en sak är säker: Det är inte två ”hen” som tillsammans gör en bebis. Inte ens i ett provrör är detta möjligt.

Text: Ulf Möller.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: