Jag är världens godaste – ni andra är rasister!

7 Okt

Bild

 

Som vi alla vet handlar invandringsdebatten aldrig om fakta, logik, rationella argument eller att värna om landet Sverige, speciellt inte om pensionärer, skolelevers utbildning eller kvinnors rätt till sin egen kropp. Debatten handlar enbart om att vara god, med andra ord ju fler invandrare man vill ta emot desto godare anses man vara, oavsett om man i samma veva kastar ut pensionärer från deras boenden, förvägrar sjuka människor vård på grund av överbelastade sjukhus eller vänder ryggen till när flickor gängvåldtas. Jag kan med stolthet nu meddela att jag är världens godaste människa enligt det politiskt korrekta resonemanget i Sverige, och ni som inte håller med är rasister. Här är de ”vetenskapligt” politiskt korrekta bevisen.

Först och främst vill jag inte bara ha fri invandring, den är alltför begränsad eftersom den enbart hjälper människor som har råd att ta sig till det avlägsna och karga Sverige, ofta genom människosmuggling genom flera andra länder. Detta är alltså ren diskriminering mot de människor som inte har råd att anlita smugglare. Därför föreslår jag att Sverige ska köpa tiotusentals Airbus A380-plan och flyga ned till framförallt länder i Mellanöstern och Afrika, eftersom svensk godhet alltid handlar om att värna om muslimer, och låta människor kliva på planet helt utan identitetshandlingar eftersom alla ska med. Allt naturligtvis finansierat av skattebetalarna.

Att be om ID-handlingar är diskriminering anser jag och därmed rasistiskt. Om någon inte vill hoppa på planet ska den tvingas att kliva på eftersom Sverige naturligtvis är ett bättre land att bo i, framförallt för muslimer eftersom muslimer kan bryta helt ny mark i kolonin Sverige och göra saker som inte går att göra i hemlandet, till exempel leva på bidrag resten av livet och få lön (skadestånd) för grova brott man begår.

För det andra vill jag inte ställa några som helst krav på någon invandrare för det anser jag är ren rasism. Kraven ska istället enbart ställas på det svenska samhället. Detta existerar naturligtvis redan i Sverige men skillnaden är att jag dessutom helt vill förbjuda invandrare att jobba i Sverige. Att invandrare jobbar anser jag vara rasism. Istället vill jag att Sverige genom lag ska garantera bidrag resten av livet för alla hundratals miljoner jag vill flyga upp till Sverige, för att inte nämna självklarheten i att ge dem gratis sjukvård och tandvård och gå före i alla köer. Precis alla invandrare ska stå först i kön.

Detta leder oss till ekonomi där min obegränsade godhet leder till att Sverige snabbt blir världens absolut rikaste land genom ren logik och sunt förnuft. Om hundratals miljoner invandrare över en natt kommer till Sverige och lever på bidrag stimuleras naturligtvis nationalekononomin kolossalt mycket på grund av ökad konsumtion. Detta fenomen höjer därmed skatteintäkterna vilket leder till förbättrad ekonomi för landet. Mer bidrag kan således delas ut till nya invandrare som anländer som även de konsumerar och skatteintäkterna ökar ännu mer.

Med andra ord, ju fler invandrare vi tar in som lever på bidrag desto mer stimuleras Sveriges nationalekonomi, vilket naturligtvis gör Sverige till ett land med obegränsade rikedomar. Genom ökad rikedom kan vi köpa in ännu fler A380-plan och hämta ännu fler invandrare som lever på bidrag och stimulerar ekonomin och därmed har vi skapat en oändlig cykel av obegränsad tillväxt genom bidrag som leder till ökad konsumtion som i sin tur leder till ökade skatteintäkter, vilket ger möjligheten för mer bidrag till fler invandrare.

Att inget annat land tidigare kommit fram till denna briljanta ekonomiska lösning visar inte bara att jag är oändligt god utan även ett ekonomiskt geni. Därför deklarerar jag härmed att jag är en ekonom, och som ekonom kräver jag att få obegränsad tillgång att få mina åsikter publicerade i svensk media, trots att jag inte har några akademiska meriter som styrker att jag faktiskt är ekonom. Dessutom borde jag nu bli erbjuden att få undervisa på Journalisthögskolan så eleverna lär sig hur man ställer intelligenta frågor under presskonferenser till Sverigedemokraternas ekonomiska talespersoner.

Jag vill även lägga ned Migrationsverket, rättssystemet och fängelser för det bara kostar en massa pengar och ger ingen ekonomisk vinst. Sverige borde istället omfördela de resurserna till bidrag så stimuleras ekonomin betydligt mer genom konsumtion och skatteintäkter. Varför ha Migrationsverket om alla ska få invandra ändå? Det är naturligtvis helt ologiskt. Dessutom anser jag att bestraffa människor för brott dom uppenbart inte ens begått såsom gängvåldtäkter, personrån eller bilbränder är rasistiskt och därmed måste bestraffningar förbjudas. Kom ihåg, alla människors lika värde, vilket per definition gör att straff inte får delas ut för bestraffningar är ren diskriminering. Genom att inte ha fängelser eller ett rättssystem behövs därför heller inga poliser, som bara kostar en massa pengar. Dessutom är alla poliser rasister så genom att lägga ned polismyndigheten stoppar vi även en stor del av vardagsrasismen.

Det finns oändligt många argument för varför Sverige ska släppa in alla människor i hela världen. Inte minst löser det ju alla världens problem eftersom då man tömmer ett land, såsom Somalia eller Syrien, på människor så finns det ju inga människor kvar som kan skapa problem i det landet. Enkel logik. Eftersom Sverige dessutom har en perfekt integrationspolitik och allt är frid och fröjd med endast berikningar som konsekvens så kommer ju inte problemen till Sverige heller. Det gör att endast positiva effekter och berikningar kvarstår, speciellt ekonomiska.

Dock är inget av detta det viktigaste i frågan om invandring. Det absolut viktigaste är att jag får känna mig god, med andra ord att jag får utmärka mig som världens godaste människa, vilket är slutmålet i dagens Sverige. För att vara säker på att jag har rätt, om någon av er har några invändningar om det jag skriver så är ni automatiskt rasister och främlingsfientliga. Det logiskt klockrena och vattentäta argumentet kan ni aldrig besegra, speciellt eftersom jag anklagade er för det innan ni ens hinner svara.

Vi hörs i dom goda kommentarsfälten!

Text: Björn den Gode Norström

Annonser

Ett svar to “Jag är världens godaste – ni andra är rasister!”

 1. janne denstora maj 28, 2014 den 1:54 e m #

  Brottsdömda 7-klöverpolitiker

  Detta dokument listar politiker i C, FP, KD, MP, M, S och V som dömts för brott sedan 2004, och är tänkt att vara en illustrativ motvikt till påståenden om att Sverigedemokraternas företrädare skulle vara särskilt brottsbelastade. Här tas endast fall upp där personer har dömts för brott – inte endast har kronofogdeskulder eller gjort olämpliga uttalanden.

  Datainsamlingen grundar sig på medierapportering, vilken ju är mer förekommande när förseelser är grova och förövare kända. Dokumentet kan därför inte ses som en statistisk jämförelse mellan partierna.

  I de fall som brott har mörkats av vanlig massmedia, har alternativmedia använts som källa. Ifall dessa händelsevis skulle misstros, går det utmärkt att kontakta rättsväsendets instanser för kontroll.

  Personerna listas per parti i efternamnsordning enligt mallen: uppdrag som personen hade vid brottstillfället, beskrivning av brottet, påföljd och källor.

  Senast uppdaterat: 27 maj 2014

  https://docs.google.com/document/d/1xO_kruy8hgikQBZ3KYJfpjN2RNXUiP-i3HFJVz84zL8/mobilebasic?pli=1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: