Stå upp för yttrandefrihet och demokrati IDAG – I morgon kan det vara för sent!

11 Dec

Blir extremisterna snällare mot oss om vi inte står för våra åsikter? Tvärtom: det blir värre om ingen står upp mot dessa åsiktsförtryckare. Jag har förståelse för rädslan och oron som många känner. Men hur kommer framtiden se ut om vi inte kan vara rakryggade idag? Skall vi inte ta chansen att nyttja vår yttrandefrihet och resterna av demokratin så länge vi har den? Om islamfascisterna eller andra åsiktsförtryckare tar över makten är det för sent. Då kommer era och mina barn och barnbarn offras för att vi inte stått upp mot dessa mörka krafter. Vill vi hellre att våra barnbarns huvuden skall rulla, än att vi själva offrar lite vår bekvämlighet och t.ex slutar bry oss om vad andra skall tycka och tänka om vi uttrycker våra åsikter offentligt?

Vilket är du mest orolig för: Att bli kallad ”rasist/islamofob” ELLER att islamfascisterna tar över samhället och hugger huvudet av oliktänkande? Om du känner rädsla för rasiststämpeln idag, hur mycket mer rädsla kommer du då att känna när kniven kommer mot din strupe och det handlar om liv och död? Vilket betyder mest för dig: Vad din granne eller arbetskamrat tänker och tycker om dig och dina åsikter ELLER ditt eget liv, yttrandefriheten och demokratin?

I förlängningen måste man kanske vara beredd på att offra sitt eget liv för att rädda sina barns och barnbarns liv. Annars är slaget förlorat. Offrar man inget, kan man heller inget vinna. Islamister och andra extremister har många gånger visat att de är beredda att offra sina liv.

Stå upp för yttrandefriheten och resterna av demokratin IDAG! I morgon kan det vara för sent! Tillsammans är vi starka och då kan vi lyckas med sånt som vi annars inte trodde var genomförbart. Ensam är INTE stark! Det är en av de största lögnerna som finns!.

Text: Ulf Möller.

Bild

Annonser

Ett svar to “Stå upp för yttrandefrihet och demokrati IDAG – I morgon kan det vara för sent!”

  1. Kjell Andersson december 11, 2013 den 3:26 e m #

    KLART! Jag tror på ett bättre Sverige än med mångkultur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: