Samhällsklimatet, genustrams och ”feminism”

26 Maj

Text: Ulf Möller

I ett samhällsklimat där man från vissa håll försöker avköna oss och införa genuspedagogik och ”hentvång” till och med på förskolenivå, så kanske ”maskulism” är exakt vad vi behöver: det vill säga personer (både män och kvinnor) som ryter till och talar om att detta är ett sinnessjukt trams! Exempelvis, finns det inget ”tredje kön”!

Men vågar man säga det idag utan att få olika stämplar på sig och skällsord kastade efter sig? Två män kan inte fortplanta sig lika lite som två kvinnor kan det. Men vågar man ge uttryck för denna självklara ståndpunkt idag utan att automatiskt bli homofobstämplad? Att anse att naturens lagar gäller, betyder INTE att man inte kan visa respekt, förståelse och hänsyn gentemot exempelvis HBTQ-personer. Men att kräva att exempelvis homosexuella skall få adoptera eller att lesbiska par skall ha rätt till insemination, anser jag personligen är att gå för långt. Varför? Helt enkelt därför att det inte är så naturen fungerar. Naturen eller gud om man så vill, har gett oss TVÅ kön. Allt svammel om ”hen”, ”ett tredje kön” o.s.v är just SVAMMEL. Jag och fler som har denna åsikt borde påminna dessa svamlare om detta. Nu talas det om att även homosexuella singlar skall kunna få insemination och redan sedan tidigare har så vitt jag vet homosexuella singlar kunnat adoptera.

Finns mycket annat trams i dagens samhälle som egentligen är rena fantasierna, men som har blivit normaliserat, just därför att vi lever i ett sinnessjukt samhälle, där det enligt min mening behövs mer balans och förnuft. Jag är en ”mjukis” som person, men ställer gärna upp på lite mer MASKULISM som en motpol till allt sinnessjukt och ”feministiskt” svammel som sprids i samhället och som accepteras oemotsagt.

Ingen vill väl bli stämplad som ”homofob”, ”fördomsfull”, ”kvinnohatare” o.s.v? Ärligt talat: Jag bryr mig inte! Det är inte stämplar från en massa svamlande dårar som betyder något, utan om jag står upp för den jag är och för min övertygelse, istället för att välja att bli en stimfisk som flyter med strömmen.

Nu använde jag ordet ”maskulism” på mitt eget sätt och kanske inte exakt på det sätt som anses vara den officiellt erkända och normaliserade tolkningen. Men jag tycker ordet är bra som en motpol till ”feminism”, eftersom det sällan eller aldrig hörs till skillnad från ”feminismen” som man hör talas om ofta och mycket i bland annat media.

 

Bild

Bild

 

Bild

Annonser

Ett svar to “Samhällsklimatet, genustrams och ”feminism””

 1. john maj 27, 2014 den 10:15 f m #

  Jag blir fascinerad över alla dessa män som tydligen fått en slags planritning över hur naturen ska utveckla sig av någon ”gud” förmodar jag? Kan man möjligtvis få se den ritningen? Har du tänkt på det faktum att människan har en sådan hjärna som gör att vi inte behöver sitta längst inne i grottan och invänta evolutionen, utan kan ta evolutionära steg över en natt, att det är en av de saker som skiljer oss från andra arter, exempelvis apor?

  ”Från manliga stamceller har man lyckats göra både ägg och spermier, medan man från kvinnliga stamceller bara har lyckats framställa ägg. Om mannen sedan kan använda sig av en konstgjord livmoder eller en surrogatmamma så har han alla ingredienser som behövs för att skapa ett barn”

  Vad är du rädd för?

  Det innebär en revolution för män. Det kommer förmodligen inte alls bli det vanliga, att man skaffar barn på det viset, men det innebär med all sannolikhet att män kommer ses som lika viktiga föräldrar samt att våldet mellan män kommer minska radikalt.

  Det viktiga är att man får definiera sig själv. Det är ingen som vill bli definierad av någon feminist, men inte heller av någon annan, bara för att de har liknande könsorgan som en själv.

  Man är inte könsorganet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: