Sverige behöver gå i terapi

12 Aug

Lite skamset självkritiskt kallar vi Sverige för Lagomlandet. Kompromissernas och konsensuspolitikens förnuftiga men lite tråkiga hemvist på jorden. Mellanmjölkens folkhem där medelvägen bestämmer färdriktningen och tryggheten är högsta målet. Ankdammen där vi kan simma lugnt i rofylld förnöjsamhet med vår egen präktighet och rättrådighet. Vi vet ju bäst och omvärlden borde tycka som vi. Vi är ju den humanitära stormakten som kan visa övriga 99 procent av världens folk vad som är rätt och fel.

Men lagomlandet är en politisk myt. Är det kanske just för att vi itutats att vi är så slätstruket normala som vi blivit ett av jordens mest extrema folk? Enligt World Value Survey som undersöker och jämför nästan alla länder på jorden så är svenskarna just det – mest extremt av alla folk. Men det inser vi inte själva – vi är ju lagomlandet där ingenting går till överdrift. Det ska dock noteras att Nordkorea inte finns med bland undersökta länder – och Östtyskland finns ju inte längre.

Enligt WVS är vi jordens minst rasistiska folk! Varifrån kommer då påståendet om den utbredda, strukturella rasism som får folkvalda, media, debattörer och ”antirasister” att skräna om att den fascistiska undermänniskosynen åter sprider sig som en löpeld i landet ? Folkvalda manar oss att skända den svenska flaggan och kräver att nationalsången ska skrivas om – de liksom Pippi Långstrump anses rasistiska! Sådant sker bara i det mest extrema av alla länder. I Sverige är det positivt att vara osvensk – motsvarande finns inte i något annat land.

Runt om i världen dör den unga generationen i kamp för rösträtt och demokrati. I Sverige tycker 26% av 18-25-åringar att demokrati inte är särskilt viktigt! Så extremt onormala har vi blivit i vårt fredliga hörn av världen. Landet där vi i motsats till de flesta andra inte behöver riskera att tvingas ställa upp som soldater i försvar av hemlandet.

Sverige är i särklass det minst religiösa landet i världen. Gud har ersatts av det politiskt korrekta och Bibeln av FN-deklarationen om allas lika värde. (Men det står faktiskt VÄRDIGHET i originaltexten). Samtidigt är vi en av världens största vapenexportörer. Trots att vi själva knappt har kvar något militärt försvar. Vi anses ju inte ha något land att försvara. Patriotismen hyllas i andra länder men är dödförklarad i detta extrema Sverige där det närmast är ett skällsord.

Sverige har världens högsta skatter. Trots det är vi världens mest avreglerade land. Skola, sjukvård, äldrevård, kommunikationer – allt kan skötas i privat regi. Allt utom vårt unika Systembolag.

Vi är världens mest extremfeministiska land. Genusfixeringen är total på alla nivåer – från dagis till styrelserum. ”Patriarkala strukturer” anses förhindra att könen blir likställda. Barnen måste därför uppfostras i androgyn anda för att främja framtidens mer hermafroditiska och jämställda samhälle. Hänsyn till Skapelsens mening med två kön och därmed följande specifika könsroller behöver vi inte ta eftersom vi avsagt oss all religion och andlighet till förmån för en vetenskaplig, rationell tro på att vi kan rätta till alla ”brister” i Guds eller naturens skapelse.

Det gör också att vi svenskar är det mest abortvänliga folket och det folk som ivrigast förespråkar HBTQ-rättigheter och djurens rätt att behandlas som människor. Sverige är alltså världens mest ateistiska land – samtidigt som andlighet och religion får starkt växande betydelse i vår omvärld. Vi talar inte längre ett för omvärlden begripligt språk! Genusfrågan har gjorts till politikens viktigaste fråga. Svenskar är väl inte mindre intelligenta än andra – men med genusförtecken tillåts rena dumheten drivas till extrema nivåer på ett sätt som är otänkbart i andra länder.

Skolresultaten i Sverige är de relativt sett sämsta i världen. Anledningarna till denna för framtiden prekära situation är lika många som antalet debattörer. Få anger dock lärarnas auktoriteslösa roll som skäl. Men i Sverige har barnen tagit över makten på ett sätt som inte skett i något annat land. I välmening får vuxna inte tillrättavisa barn – men i klassrum utan tillstymmelse till disciplin leder detta till elevmyteri och en alltmer virrig seglats på kunskapens hav. Att ett ständigt växande antal elever inte talar svenska lär inte heller underlätta lärarens roll. Men ett så uppenbart faktum får inte av rasistiska skäl ens nämnas. Det är ju ren dumhet.

Sverige har flest våldtäkter i världen. Ett faktum som man talar mer tyst om än försöker göra något åt. Trots att det kanske är det värsta tecknet på samhällsförfall. Sverige tar emot överlägset flest invandrare i världen. Att ens antyda att detta skapar stora problem är den största synd en svensk kan begå. Varje antydan till saklig diskussion om integrationsproblem avfärdas effektivt som utslag av rasism.

Eftersom den politiskt korrekta religionen förbjuder öppen debatt om invandrarproblem får dessa med denna strutsmentalitet växa ohejdat. Till förfång för både invandrare och infödda. Vi är öppna för invandring – men sämst i världen på integration. Trots Erik Ullenhags alltmer desperata försök att tvinga folket att acceptera mångkulturens paradisiska möjligheter. Han motsägs dagligen av de monstruösa illdåd som begås just beroende på oförenliga kulturers kamp mot varandra.

Varje läskunnig människa kan konstatera att islamister står för det mesta av krig, terror, mördande och förföljelse i världen. Islam är fullständigt oförenligt med demokrati – herr Ullenhag må säga vad han vill – bevisen är öronbedövande. Men gud nåde den som ser det snabbt växande muslimska inflytandet på det svenska samhället som ett hot. Då rasar nomenklaturan med ärkebiskopen i spetsen och kritikern blir omedelbart utdömd som islamofob. Med social fostran (!) skall vi svenskar läras att förstå att islam är en fredlig religion och inte en makthungrig politisk ism – jämförbar med kommunism eller nazism.

Varför vi fredsälskande svenskar ska tvingas omfatta ”värdegrunden” där man inte får kritisera det vidriga islamistiska våldet är en sann gåta. I alla sammanhang tar alla – med undantag för den svenska tonårsvänstern – avstånd från våld. Men det islamistiska våldet ska vi svenskar läras att acceptera? ”Värdegrunden” är ett försåtligt och oklart begrepp. Men det tjänar som alibi för representanterna för det politiskt korrekta – politiker, journalister, fackliga företrädare – alla kan de åsidosätta demokrati, öppen debatt och det fria ordet med hänvisning till detta obestämda ”värdegrunden”. Sverigedemokrater kan systematiskt utestängas med detta diffusa – att de inte delar ”värdegrunden”.

Till skillnad mot övriga världen tror vi svenskar att det går att fastställa vad som rätt. Anser de styrande att svenska folket har fel uppfattning i någon fråga, så ska det rättas till med statligt styrda informationskampanjer. Vi ska läras att äta 6-8 skivor bröd om dagen och inse nyttan med att våra barn ska lämnas i statlig dagisuppfostran redan i spädbarnsåldern. Avvikande uppfattningar tolereras inte i detta totalitära system där företeelser ska vara antingen förbjudna eller obligatoriska.

Men vi kan inte via svensk media få en korrekt självbild. Svenska medier har blivit maktens megafoner – möjligen är det alltmer tvärtom. Det är journalister som sätter dagordningen mer än folkvalda representanter – de där som är valda av ett folk som de menar inte finns. All makt ska utgå från folket – men i Sverige är det baklängesdemokrati. Här bestämmer makten vad folket ska tycka.

Svenska journalister ser som sin uppgift att formera svenska folket – inte att informera. Den svensk som vill söka en sann självbild måste söka sig till utländska medier. Med internet ökas dessa möjligheter och man kan hoppas att det på sikt ger fler svenskar självinsikt om hur ytterligt aparta vi är i jämförelse med övriga världen och hur långt den permanenta revolutionen i Sverige har nått. Vi är i skriande behov av en sundare bild av vilka vi faktiskt är. Sverige behöver gå i terapi!

Text: Rolf Malm

VAD-AR-TERAPI

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: