Är man rasist och främlingsfientlig om man vill minska invandringen och ogillar islam?

16 Sep

Jag känner inte till något land förutom Sverige, där man på fullt allvar officiellt och allmänt, menar att en person automatiskt är ”rasist” och ”främlingsfientlig” bara för att denna vill minska invandringen och är kritiskt och negativt inställd till islam.

Att vilja minska invandringen gör ingen automatiskt till rasist. Att personen som vill minska invandringen dessutom KAN vara rasist är en helt annan sak. Det är ungefär som att man KAN vara vegetarian och nazist, precis som Hitler – men det betyder inte att alla som är vegetarianer är nazister.

OM det är rasism att vilja minska invandringen med cirka 90%:
I så fall är det flera Europiska länder som är ”rasistiska”, eftersom det är den nivå deras asylmottagande ligger på. Många tycks inbilla sig att Sverige har fri invandring. Det har vi inte – även om det ibland kan verka så. Sverige har en begränsad invandring. Betyder det att Sverige idag är ett rasistiskt land, eftersom vi inte beviljar permanent uppehållstillstånd till alla som söker asyl?

Var går gränsen för att man skall räknas som rasist, enligt massinvandringsförespråkarna? Är alla som stödjer en begränsad invandring ”rasister” och ”främlingsfientliga”, eller är det bara de som stödjer en utökad begränsning med 90% i likhet med SD som är ”rasister”? Är det rasistiskt och främlingsfientligt att tycka illa om islam? När blev islam en religion som visar att den ställer sig bakom demokrati, yttrandefrihet, könsjämställdhet och homosexuellas likaberättigande? I vilka muslimska länder ser man dessa ingredienser?

Text: Ulf Möller
rasism

Annonser

4 svar to “Är man rasist och främlingsfientlig om man vill minska invandringen och ogillar islam?”

 1. ChrilleJ september 16, 2014 den 10:24 f m #

  ”När blev islam en religion som visar att den ställer sig bakom demokrati, yttrandefrihet, könsjämställdhet och homosexuellas likaberättigande? ”

  Där har du även kristendomen och judendomen i ett skal, ingen av religionerna i sig är demokratisk och ett demokratiskt lag ska styras av lagar och regler och inte av religion.

  • tanketornet september 16, 2014 den 11:40 f m #

   Det väl en klar skillnad mellan länder med muslimsk majoritet och länder där kristna, judar eller ateister är i majoritet? Kan man jämföra exempelvis Israel med något muslimsk land när det gäller demokrati, yttrandefrihet, könsjämställdhet och homosexuellas likaberättigande?

   • Dan september 18, 2014 den 8:24 f m #

    Den kristna högern i USA har väl inte direkt positiv inställning till homosexuella. Eftersom bibeltolkningen kan extrem

   • Yassir december 7, 2014 den 7:35 e m #

    Det är inte bara homosexuella som muslimer vill utrota eller rena bort utan det är allt som har med demokrati att göra. Du ska lyda regeringen för enligt islam är människorna i makten är folks ”förmyndare” (jag hittar inte motsvarande ord till arabiskan), barnaga är ett måste och barn ska lyda föräldrarna blint då du hamnar i helvetet direkt om inte så, kvinnor blir aldrig myndiga och måste lyda sina män, fäder, bröder..mm. De måste dessutom täcka sig då de är alltid ansvariga för männens lust och all sort av upphetsning hos mannen skylls på kvinnan. kvinnor ärver än idag i alla muslimiska och arabiska länder halva vad deras bröder ärver oavsett situationen (alltså om det är de som är försörjare) för att det står så i koranen och det går inte att ändra. Att förbjuda folk att äta griskött och dricka alkohol även om de inte tror i islam är ingen nyhet. Sex utanför äktenskap är straffbart enligt islam och om jag åker med min tjej på besök i en av de mest moderna gulf-länderna så måste jag ha äktenskapsbevis innan vi bokar rum tillsammans annars åker vi i fängelse. Onani är förbjudet enligt islam för män och kvinnor och det rekomenderas att fasta och vara utan mat ist för att få bort lusten (kolla islamisk center om ni inte tror mig). Islam är en religion där den viktigaste delen av den är att sprida ideologin och göra så att så många så möjligt blir muslimer (mission) i vilket pris som helst även om det innebär att ljuga eller sminka sanningen brutalt. Så meningen är att hela världen blir muslimsk och de har jobbat på det mha oljapengar sedan 80-talet. Det finns mkt annat som jag inte kan ta upp här för då blir det hundra sidor. Ingen av de kristna höger i USA är i närheten av de här även om jag ogillar religion starkt, eller iaf politisk religion som islam och kristendom förr i tiden. De som säger att islam är en fin religion har inte följt det alls och har bara titeln muslim som resten av familjen eller så ljuger de för det är tillåtet om syftet är att sprida islam. då är alla medel tillåtna. Jag har varit muslim och lämnat islam för 10 år sedan. Jag och många andra försöker varna och tala om till folk hur islam är och vilka planer de har i väst men det är ingen som lyssnar. De tror att vi pratar och snackar skit om muslimer som personer men de fattar inte att det är islam, världens farligaste ideologi vi pratar om. Islam har ingen ras och det finns svenska muslimer (etniska) som har hjärntvättats så varför är alla rädda för att öppna käften?! inte det emot demokrati..just det men det är bara början. Efter 10 år kommer ni att förstå vad jag menar lite tydligare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: