Och så undrar man varför SD växer

21 Dec

Jag fyller 33 år i augusti 2015. Dessförinnan tycks det bli ett extra val den 22 mars. Vi har haft en historiskt usel vänsterregering. Samtidigt har vi en borgerlighet som kan tänka sig att ändra såväl riksdagsordningen som att ingå i en S+M-regering. Snart blir jag knappt förvånad längre om det skulle dyka upp förslag på att göra avlagda SD-röster hälften så giltiga som andra. Eller varför inte bara slänga dem i sopkorgen rakt av? Som en tydlig markering på hur toleranta och demokratiska vi är i Sverige. Helt oavsett vad folket tycker. För det går fort nu! Vägen till en underminerad demokrati är kantad av förment demokratiska avsikter.

Detta är nämligen läget idag:

Under tiden som det politiska etablissemanget gör sitt bästa för att sparka liv i det gamla nazistiska liket från andra världskriget och vifta med det för att skrämma bort folket från att rösta på SD, pågår någonting annat som ytterst få med politisk makt vill erkänna och ännu mindre motarbeta.

Antisemitismen flödar i dagens Sverige. Så till den milda grad att svenska judar inte längre känner sig trygga i sitt eget land. Svenska medborgare åker på folkmordsresor i främmande länder för att vinna sig en plats i en förvriden avguds paradis. Kristna konvertiter som har lämnat islam mordhotas i samma Sverige som de en gång flydde till för att undkomma just den sortens hot, våld och förtryck. Kvinnor är inte välkomna på caféer och trakasseras på öppen gata om de inte skyler sig enligt iransk praxis, och detta endast en kortare tunnelbanefärd från Stockholms central. Islamister tar plats i såväl riksdag som regering, samtidigt som kristna får löpa mediala gatlopp för att de hävdar rätten att följa sitt samvete när det kommer till frågor som rör liv och död. En samvetsfrihet som övriga världen förstod vikten av efter just andra världskriget, för att ingen mer skulle kunna säga att de ”bara följde order” när de avslutade människoliv. Men inte i Sverige. Endast här hotas och skräms det oavbrutet med det nazistiska spöket samtidigt som man utan att tveka upprepar det ena ödesdigra misstaget efter det andra från samma fasansfulla tid.

Kortfattat kan den svenska inställningen beskrivas så här:

”Om detta må ni berätta! …Men ingenting någonsin lära.”

”Aldrig igen får vi tillåta uniformerade nazister marschera med hakkorsbindlar på gatorna! …men om det dyker upp en ideologi med exakt samma människosyn under religiös täckmantel och från främmande land ska vi le och buga oss hela vägen fram till vår undergång.”

Så förryckt är tidsandan idag. Och så undrar man varför SD växer.

Text: Nasrin Sjögren

BvBquHQIUAAXMGc

SDKackerlacka

judar sd

Bild 1: Expressens löpsedlar

Bild 2: Från Länstidningen Östersund

Bild 3: Enligt uppgift, bilden t.h från ett café, dagen efter valet 2010

Youtube: ”Brandos.se vill att alla som röstade på SD, får inte köpa av dem?”

Annonser

2 svar to “Och så undrar man varför SD växer”

 1. Gunnel Björkman december 21, 2014 den 4:43 e m #

  Islam förebild för Hitler

  Det är ju löjligt att försöka påstå att som Lövdén och LO, att det muslim-fientliga SD skulle vara nazistiskt och fascistiskt.

  Förre presidenten Wolff sade att ”Islam är en del av tysk kultur. Han visste vad han talade om.

  Hitler skriver i Mein Kampf redan 1924 berömmande om hur de muslimska Hamidje-garderna mördade kristna Armenier.
  Vem kommer idag ihåg utrotningen av Armenierna?

  På 1930talet sökte palestinska ledare som Ahmed El Husseini förbindelser med Hitler Tyskland.
  Stormuftin av Jerusalem residerade under kriget i Berlin i en fin villa på invitation av Hitler.
  När Hitler vunnit kriget vill Stormuftin att Eichmann skulle sändas till Palestina för att lösa judefrågan där.

  1937 skrev en katolsk präst Edgar Alexander boken Mythus Hitler. Där jämför han Mein Kampf med Koranen (se mitt inlägg om detta i WSJ 2008)
  Alexander konkluderar, att Hitler var den nye Muhammed och nationalsozialismen en ny hatreligion i stil med Islam.

  Under kriget organiserade Himmler muslimska SS förband. Han var pedantiskt noga med att varje bataljon hade en egen imam.
  Manskapet fick en särskild röd Fez med en dödskalle till SS uniformen. Maten som serverades var halal.

  Den religiösa ordningen övervakades av en särskild betrodd officer, SS Haupt-imam Nurredin Nakibhodscha Namangani, som belönades med riddarkorset, bland annat för att ha hjälpt till med att slå ner upproret i Warszawa 1944.

  I tyska radiosändningar med propaganda till den islamska världen, inklusive Indien, beskrevs Hitler som den 12e imamen.
  Efter kriget etablerade Namangani en moske i Munchen, färdig 1960, finansierad av kungahuset i Saudi. Numera är den en centralmoske för det muslimska brödraskapet i Tyskland. Jag har bilder.

  I Berlin finns idag en Türkisk nazistisk ungdomsorganisation. Dess medlemmar är ett stort hot mot judiska institutioner och personer.

  SD är såvitt jag förstår mot islam och fri invandring. Ungefär så som socialdemokraterna var under 1930-60talet. Så SD sympatisörer är traditionella socialdemokrater, så som partiet var innan Olof Palme började kurtisera Arafat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: