Hjärntvättade svenskar

22 Dec

Erkänner att jag ibland har lite lätt för att bli irriterad på de som förespråkar fortsatt massinvandring och de som vägrar erkänna de problem den förda politiken har fört med sig.

Jag har själv varit en ”naiv och korkad” sosse som trots att jag för många år sen insåg problemen med den förda asylinvandringspolitiken, ändå gick på medias och de etablerade partiernas skrämseltaktik. Jag var en ”hjärntvättad, dum svensk” som otroligt nog hellre förnekade verkligheten och fakta än riskerade att bli stämplad som rasist eller nazist.

Rädslan för rasiststämpeln var stor eftersom media och hela etablissemanget hade byggt upp en kolossal monsterbild av SD som de ”främlingsfientliga rasisterna”. Därför vet jag hur många svenskar har det i sin förljugenhet. Det beror inte på att de medvetet ljuger eller är rakt igenom korkade (alla gånger), utan det beror på många decennier av statlig programmering och medial hjärntvätt.

Svenska folket är ”välprogrammerade” och tyvärr inte fostrade att tänka kritiskt. Inställningen är ofta att det är ”staten”, ”samhället”, ”myndigheterna” eller ”politikerna” som skall ta ansvaret. Vilket resulterat i att många svenskar inte är vuxna att ta ansvar för sitt eget liv och sina egna beslut, trots att de uppnått myndig ålder.

Stora delar av svenska folket litar fortfarande blint på att ”dom”- det vill säga politiker och myndigheter skall lösa alla problem. Många litar fortfarande också blint på massmedias och de etablerade partiernas bild av exempelvis asylinvandringen som en ren ekonomisk vinstaffär för Sveriges del.

Du kanske tillhör dem som anser att massinvandringen är en ren vinstaffär för Sveriges del? Har du i så fall aldrig funderat på varför inte alla andra länder också vill ta del av denna enorma inkomstkälla? Varför skall vi förvägra andra länder alla de asylsökare vi tar emot och vara så giriga – varför delar vi inte med oss av denna ”inkomstkälla” till exempel till våra grannländer?

Text: Ulf Möller

Läs: ”Invandring kostar visst pengar”, publicerad i affärsvärlden 24 juni 2014

Läs: ”Var är besparingsförslagen?”, publicerad i SvD Opinion 13 augusti 2014

Läs: ”Migrationsdebattens gropar – hela listan”, ursprungligen publicerad i SvD Opinion 11 november 2014, publicerad i Tanketornet 12 november 2014

Youtube: ”Sverige har stor och kostsam invandring” enligt finansminister Anders Borg

0

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: