”De behöver psykoterapi och ett jobb”

25 Jan

svenskarna som krigar frö jihad

De behöver psykoterapi och ett jobb. Sedan kommer de att vara normala som resten av samhället.

Detta är den lösning som de svenska politikerna bl.a. Mona Sahlin har kommit med för de återvändande jihadister som har kommit tillbaka efter månader av att våldta, döda och förstöra oskyldiga människors liv.

”Vi var ungefär 700 Ezidi flickor. Det fanns flickor så unga som 10 år. Vi var alla flickor, som inte var gifta, de såg till att det var så. Vi var från olika byar som Kocho och så vidare. Vi var alla Ezidi flickor.

Under mina 17 år hade jag aldrig varit borta från föräldrarna innan. Inte ens för en enda natt. Jag visste inte vad jag ska göra.

Saker hände mycket snabbt. Vi flyttades från plats till plats i stora lastbilar. Slutligen var alla i en stor hall i Mosul.

Några män(ISIS) kom in i hallen. De separerade blåögd och blonda flickor åt sidan. De kallade dessa flickor för naturliga.

Efter en tid, några andra kom in i salen.En av dem börjar att välja vilken av flickorna som han ville ha. Jag minns tydligt, att när de ville ta en av flickorna med våld. Hon vägrade. En av männen (ISIS) slog henne så att blodet började rinna från hennes näsa. Sedan tog han henne med hennes hår och drog henne på golvet. Han drog henne så våldsamt att håret lossnade från hennes huvud. Men han brydde inte sig ”.

”Vi var tvungna att ta en dusch. Vi visste vad att ta en dusch innebar. Det är att de kommer att tvinga oss till att gifta oss. För dem är vi smutsiga och före äktenskapet, borde vi rengöra vår kropp.

Jag minns som om det var några minuter sedan. När en av flickorna valdes och fick hon veta att ta en dusch. Hon reste sig. Tittade på oss. Jag visste nästan vad som skulle hända härnäst.

Hon begick självmord genom att skära både armarna och även hade försökt att skära sin egen hals. De (ISIS) kastar hennes unga döda kropp naken på bilen. Och en av dem (ISIS) skrattande säger till sina vänner, vara försiktiga, inte röra henne. Hon är en smutsig Ezidi”.

Så här berättade en17 år gammal Ezidi flicka för mig.. Hon var i fångenskap av ISIS för 4 månader. Hon såldes och tvingades att gifta sig med en man, som var redan gift och var runt 60 år gammal.

För mer än 5000 Ezidi flickor som säljs som sexslavar, och de 7000 Ezidi män som genomgått massavrättningar. För att inte nämna de hundratusentals Ezidi människor som tvingades lämna sina hem, och nu lever i omänskliga situationer i olika läger. Det är inte bara kränkande i sin fulla innebörd men det är också att försöka med alla nödvändiga medel för att humanisera en inhuman beteende. Sedan när mänskligheten väljer att vara på sidan av omänskligheten?

Jag tror att en människa föds, växer upp, tänker, känner, pratar och utvecklas så att en dag, under en speciell stund att bestämma vad den människan ska göra. Var och en av oss bestämmer om vi vill vara vid sidan av mänskligheten eller omänskligheten. Var och en av oss är ansvariga för våra handlingar. Om vi inte kommer att känna ansvar för våra handlingar så tror jag att vi ska tvingas att göra det. Eftersom det inte finns någon mänsklighet i att besluta att resa tusentals mil för att döda, våldta och förstöra hem av hundratusentals oskyldiga människor.

Det finns ingen mänsklighet i att resa tusentals mil för att göra tusentals barn föräldralösa. Men eftersom dessa människor tar ett sådant beslut så jag tror att de är beredda att acceptera dess konsekvenser. Men det finns inga straff för sådana brott? Skulle dessa så kallade jihadister ha begått sådana brott, om det hade funnits en straff innan de begick dessa barbariska brott? Detta är verkligen värt att tänka på? Och snälla kom inte med argumentet att politikerna inte visste om ISIS eller människor som är villiga att offra sina liv för ISIS?

Politikern sätter sig i djupa bekymmer. Genom att göra sådana uttalanden de kan bevisa att efter att ha spenderat miljoner pengar om inte miljarder från skattebetalarna för integration, så har de producerat psykopater som kan ta ett beslut i detalj och köpa en biljett, reser tusentals mil, dödar, våldtar, köper 10 år gamla Ezidi flickor som sexslavar och när de inte gillar det längre, kan de komma tillbaka och leva normalt, som om de var på en semester.

För alla deras ansträngningar kommer Jihadister få vad de alltid velat, och det är ett jobb och naturligtvis psykoterapi för att kunna klara av sina mardrömmar och de trauman som de har upplevt. Så att de kan sova gott om natten och kunna göra sitt jobb så bra som möjligt och bli tillslut en skattebetalare.

När en politiker börjar att diagnostisera, jag är rädd att det kommer att bli fel diagnoser. Jag är inte emot att ge en andra chans till en människa, men en andra chans bör ges till någon som aldrig haft en första chans. Denna andra chans bör kanske ges till Ezidierna som har överlevt 74 folkmord.

Psykoterapi bör användas för att diagnostisera och inte som en behandling för de återvändande jihadisterna. De som alla andra som begår ett brott ska ställas inför domstol och dömas, och berövas friheten för resten av sitt liv. Eftersom deras existens i den fria luften, definitivt förorenar den rena luften där friheten får sin näring ifrån.

Jag skulle vilja be politikerna att börja kalla saker med dess sanna namn och sluta leka med ord. Er omoraliska beteende på hur ni behandlar sanningen kommer att kosta oss vad som är mest värdfullt för de flesta av oss, och det är mänskligheten, som jag personligen har hittat här i Sverige.

Vänligen förbli en politiker och lämna diagnos sättning för oss läkare. Det är inte ert jobb och jag är verkligen glad för det. Att räkna abnormitet, som normalitet är i sig ett symptom som kräver utredning.

Text: Dr. Hawar Moradi

2013-11-12_0656

is vålldtäkt

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: