Massinvandring, kriminalitet mm

12 Mar

Vad är massinvandring_Media mörkar

Regering och riksdag har skapat ett krigsförhållande i Sverige.

Massinvandringen skördar nya svenska offer så gott som dagligen genom mord, grovt våld, våldtäkter, rån, etc.

Många svenskar lever i dag under lika otrygga förhållanden som under ett inbördeskrig.

Situationen för medborgarna blir mer och mer ohållbar pga av massinvandringen. Ingen svensk går nu längre säker från att drabbas av död och våld från just invandrare. Jihadisterna vill man i stället för straff och oskadliggörande ge terapi och arbete! Det är verkligen att visa omtanke om de egna medborgarna. Vad betyder några döda svenskar mer eller mindre bara man får låtsas vara humanist mot våldsverkarna?

Men även på ett flertal andra områden kommer massinvandringen att få sådana konsekvenser att det svenska samhället är på väg mot kaos och nedbrytning.

De senaste morden i Uddevalla (visserligen invandrare) ger en tydlig bild på att brottsligheten inom invandrargrupper är så omfattande att rättsväsendet är på väg att förlora möjligheten att hejda den.

Bilden vi fick av de ”sörjande” till de tre mördade i Uddevalla talade sitt tydliga språk.

När släktingar och bekanta uttalade sig om de mördade räckte knappast superlativen till när de skulle beskriva hur goda och fina personer de mördade var. De tom jämställdes med änglar! Men snart visade det sig att de båda mördade männen var starkt kriminellt belastade, samma gäller också de misstänkta mördarna.

Det som gör läget så allvarligt är att det visar hur man inom invandrarkretsar överser med brottsligheten inom den egna klanen eller maffiagruppen. Med andra ord, så är det nu klarlagt att vi fått s k parallellsamhällen med egna lagar och värderingar. I stället för att vara lojala mot det samhälle, som tagit emot dem är man på alla sätt illojal och hotar den etniska befolkningen till livet.

I dagarna kom det chockrapporter om vad som händer inom skolan. Tusentals nyanlända i skolåldern måste sättas på skolbänken men varken lokaler eller lärare finns. I ett stort antal skolor är andelen invandrare upp till 90 procent. Detta får ju katastrofala konsekvenser för svenska skolbarn.

Du Svensson, hur tror Du att dina egna barn under sådana förhållanden skall få en utbildning som gör skäl för namnet. Arbete är ju inte att tala om. Men Du tycks inte bry dig. Jag är nu över 80 år. Vi i åldern över 75 lämnade över ett gott land till våra barn. Ni som är över 25 år hur tänker ni agera för att Sverige inte skall gå mot en katastrof vad gäller välfärd, brottslighet, skolresultat, sjuk- och åldringsvård? För fortsätter det så här är sammanbrottet oundvikligt. Hur kan ni med tanke på era såväl ofödda som nu levande barn och barnbarn bara acceptera den annalkande katastrofen? Accepterar ni massinvandringen med dess katastrofala konsekvenser så har ni svikit era barn och barnbarn men även era åldriga far- och farföräldrar. Era barn kan en dag med full rätt anklaga er för detta. Vad har ni då för svar?

Kommer ni i håg att Löfven lovade höjda pensioner. Visserligen blygsamma. Men i stället för höjda pensioner kan jag lova er att före detta års utgång har de rödgröna höjt skatten så att det för såväl pensionärer som löntagare kommer att bli rejäla minus. Självklart är detta en konsekvens av massinvandringen. Och det blir sannerligen inte den sista. Den som läser statistiken på hur ett fåtal invandrare kommer i arbete och kan försörja sig inser självklart att de kommande åren inte bara kommer att innebära ständiga skattehöjningar utan också en rejält sänkt standard inom skola, vård och omsorg. Så från och med nästa år kan det vara slut på den välfärd som tidigare generationers medborgare och politiker skapade tillsammans.

I dag finns det endast ett parti att ge sin röst om vi skall kunna ändra på dagens katastrofala utveckling. Det är Sverigedemokraterna (SD).

Svensson hur länge till skall Du låta politiker och medier lura dig att Sverigedemokraterna är hotet för Sverige. Samma taktik använde nazisterna när de skulle skrämma folket för de hederliga politikerna.

Man måste ju vara blind om man inte ser var dina verkliga fiender finns. Självklart är det sjuklöverpartierna som bär ansvaret för kommande katastrof.

Men de är också i motsats till vad de själva påstår företrädare för samma ideologier som nazister och fascister står för. Det är enkelt för dig att testa om jag har fel. De båda nämnda ideologierna stod för ett auktoritärt system där grunden var föraktet för folket. Precis samma förakt som sjuklöverpartierna nu visar när de inte tillåter dig att ha inflytande över massinvandringen – den största frågan någonsin för medborgarna! De står för precis samma övermänniskofilosofi som de nämnda. Du ser ju att de anser sig stå över dig och övriga medborgare vad gäller att utforma Sveriges och dess medborgares framtid. Om Du tänker efter så skiljer de sig totalt ifrån de politiker som skapade välfärdslandet Sverige. Som var beundrat av en hel värld.

Jämför Per-Albin, Tage Erlander med Reinfeldt och Löfven. Reinfeldt som hela tiden han var statsminister visade sitt förakt för dig. Löfven vill inte vara sämre. Han är kanske den statsminister som mer än andra använt lögnen som ett redskap. Minns Du att han lovade dyrt och heligt att inte administrera oppositionens budget. Minns Du att han lovade alla Sveriges unga arbetslösa att de skulle ha ett arbete efter högst 90 dagar. Ingen ungdom har ännu fått det han lovade trots att han ”regerat” i ca ett halvt år.

För någon tid sedan visade han sin ohöljda fräckhet när han står och säger, ”vi skall vara ärliga mot varandra”. Han som inte har gjort något än ljugit för oss hela tiden!

Man räknar med att minst 400 tusen invandrare ytterligare kommer hit fram till valet 2018.

Vi kan om vi vill ändra på detta med fredliga medel. Första steget är att visa din sympati för Sverigedemokraterna i varje opinionsundersökning. Obstruera mot asylboenden i din kommun. Anordna och deltaga i demonstrationer och andra kampanjer mot invandring.

Vägra acceptera att dina barn och barnbarn tvingas in i skolklasser där invandrare är över 10 procent.

Acceptera inte att invandrare tilltvingar sig förmåner, som strider mot våra grundlagsfästa värderingar och dessutom de som av svenskarna anses vara generella.

Slutligen Du som fortfarande stöder något av de fyra allianspartierna. Tycker Du inte att det är en smula underligt att dessa vilken dag som helst kan ta över makten från de rödgröna men ändå inte gör det. Kan Du med någon som helst självaktning fortsätta att stödja dessa partier? De har ju grundlurat dig!

Om Du är emot massinvandringen blir ju konsekvensen att Du stödjer den om Du fortsätter att ge ditt stöd åt Alliansen!

Till sist ännu en lögn från de politiskt korrekta.

Sanningen om antisemitismen är ju att det i huvudsak är muslimer som står bakom och utövar denna förföljelse.

Text: Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

välfärd eller massinvandring

Annonser

3 svar to “Massinvandring, kriminalitet mm”

 1. Olle Ljungbeck mars 12, 2015 den 3:08 e m #

  Hej Ulf.

  Du får använda och sprida mina artiklar som Du önskar.
  MVH
  Olle Ljungbeck

 2. nilz toren september 24, 2015 den 4:33 f m #

  Va?Finns det invandring i Sverige?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: