I avfallets tjänst

14 Jun

moln-432x300.jpg

Blotta existensen av Sverigedemokraterna skär som en skarp kniv genom den svenska kristenheten. Och politiskt korrekta pastorer som Stefan Swärd och Micael Grenholm gör sina egna korståg mot vad de tror är ondskan. Men frågan om för eller emot SD utifrån kristen tro är djupare än vad nämnda har förmåga att tänka. Ty Bibeln och Jesus talar om det som kallas avfallets tid. Den tid då falska profeter skall uppträda. Då kristna bekännare i tro och handling skall svalna, för att istället gå samhällets ärenden. Allt under förespeglingen att så skall kärleksbudskapet utövas.

Och de som tolkar kärleksbudskapet åt många kristna är i praktiken ledande politiker, kommunister, socialister, ateister och opinionsbildare som har sin värdegrund i en marxsistisk världsbild. Och i den värdegrunden hör det till att på alla fronter avkristna Sverige för att istället införa flummiga begrepp som ”allas lika värde, mångfald, könsneutrala människor, kollektiv barnuppfostran med socialistiska förtecken, påtvingade pappamånader, pridefestivaler och generösa abortlagar”. Att avkristna Sverige handlar inte bara om tro på Gud eller inte. Det handlar om den värdegrund som nationalstaten vilar på, det som är kristen värdegrund och ett av demokratins fundament.

Jag ser kristna människor som medvetet eller aningslöst och ibland agressivt intar denna hållning och tror att de går trons ärenden, som använder sig av skvallerpresseens rubriksättningar som argument i sin syn på SD. Samma människor som är pinsamt tysta när kristna människor i Syrien och Irak systematiskt slaktas av IS-terroristerna.

Samma kristna som är lika pinsamt tysta och ursäktande när bomber detonerar i Malmö, när människor skjuts, bilar bränns och kvinnor våldtas. Händelser som i stor utsträckning kan härledas till kulturen bland muslimska invadrarmän som i sin förlängning inget annat är än ren ondska. Dessa kristna talar aldrig om avfallets tid, de hänger hysteriskt fast vid marxsisternas definition av kärleksbudskapet, ”allt åt alla”.

Jag ser hur kristna människor som uttrycker förståelse för SD sätts på undantag i sina församlingar, de tillhör de orenas skara. Men den kvinna eller man som dyker upp i regnbågskläder möts med varma leenden och all förståelse. För den bibelläsande människan som vill förstå vad som händer i vår tid så är Matt 24:37-44, Matt 24:29-36, Luk 21:25-28, Matt 24:15-28, Dan 12:11 samt Matt 24:3-14 upplysande nog. Vi lever i avfallets tid och kristenheten, allt enligt Bibelns förutsägelser, delar upp sig i två läger.

Jag hävdar med övertygelse, den kristna rörelsen är inte i första hand en hjälporganisation, inget bihang till staten, ingen allmän snällhetsrörelse, det är en kamporganisation mot ondskan. Idag nöter jag kyrkbänk med kristna vänner som sympatiserar med SD, vi ligger lågt i församlingen. Och till er kristna bekännare och falska profeter som går avfallets ärenden säger jag med Jesus ord: ”Jag känner er inte. Försvinn härifrån, ni ondskans hantlangare.” Matt 7:23.

Text: Jan Malmsten

Annonser

Ett svar to “I avfallets tjänst”

  1. staffan anderstig juni 14, 2015 den 8:10 f m #

    Bra skrivet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: