”Brist på bostäder för flyktingar”

20 Jul

hållnäs

”Brist på bostäder för flyktingar”

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/jonkoping/brist-pa-bostader-for-flyktingar-1

Och regeringens lösning på problemet är?

Svar? =

Ta emot fler asylinvandrare!

Fortsätt bedriva en generös flyktingpolitik!

Sverige är en humanitär stormakt! (?)

Bostadslösa svenska medborgare och studenter får räkna med att komma i andra hand när den nya adeln skall ha sina krav tillgodosedda. Samma gäller svenska medborgare som ofta har arbetat och betalat skatt i hela sitt vuxenliv och som nu är pensionerade, sjuka eller handikappade: De kommer i andra hand när styrande politiker och beslutsfattare prioriterar.

Vill en svensk medborgare ha plats på ett äldreboende eller sjukvård, är risken stor att det inte finns någon plats, eftersom systemet är överbelastat med immigranter som först skall ha sina behov tillgodosedda eller att stället har byggts om till asylboende som Bert Karlsson eller andra profithungriga aktörer kan tjäna mångmiljonvinster på.

Vem betalar? Jo, bland annat den högt beskattade sjuka åldringen som sannolikt har arbetat och betalat skatt under större delen av sitt vuxenliv.

Som om inte det räckte att svenska medborgare som behöver sjukvård, äldreomsorg osv, behandlas som sopor av myndigheterna, så får även de som uppehåller sig illegalt i vårt land tillgång till sjukvård och tandvård till priser som är långt under den taxa de skattebetalande svenska medborgarna betalar. Jag känner ingen svensk medborgare som utan identitetskontroll och ekonomisk utvärdering får tandvård för femtio kronor.

Vi har en bostadsminister som är muslim. Hade man frågat mig för 15 år sedan om jag då trodde att vi 2015 skulle ha en muslimsk miljöpartist som bostadsminister, skulle jag antagligen skrattat och menat att det måste vara menat som ett dåligt skämt. Idag är det dåliga skämtet tyvärr verklighet.

Bild: Ett av många exempel på hur fastigheter som kunde använts till annat nu blir asylboenden. Sjukhus, ålderdomshem, vårdcentraler osv. har i många fall stängts ner på grund av besparingar och byggts om, hyrts ut eller sålts till giriga spekulanter i asylbranschen.

Text: Ulf Möller

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/jonkoping/brist-pa-bostader-for-flyktingar-1

Annonser

Ett svar to “”Brist på bostäder för flyktingar””

  1. pappasvenpappasven juli 20, 2015 den 5:09 e m #

    Reblogga detta på pappasven och kommenterade:
    Planera i stället för att titta i facit . . .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: