”Svenne, du är så sjukt hjärntvättad med PK-propaganda”

1 Nov

Miles_Morales_Spider-man_MCU

Om du var en av hundratusentals vita svenskar, som flyttade till ett litet ‘rasifierat’ land någonstans i Mellanöstern eller norra Afrika – och ni som grupp betedde er hemskt illa jämfört med den inhemska befolkningen, och höll på att rasera välfärden etc. Skulle du då 1) skämmas över ditt folk, typ försöka ändra på dem, och vara extra snäll och förstående, eller 2) fortsätta ta ditt eget folks sida, hata den inhemska befolkningen, och skylla allt vad ditt folk gjorde dåligt, på dem?

Det finns massor med ‘rasifierade’ människor som gjort detta land övervägande gott, min egen farsa t.ex, men om vi ska vara helt ärliga, så har ‘rasifierade’ människor som grupp huvudsakligen gjort Sverige sämre. Mätbart sämre på område efter område (ekonomiskt, brottsligt, sammanhållningsmässigt etc). Jag säger inte att alla ‘rasifierade’ typ “har en skuld” för detta, det är ju trots allt svennes eget fel, som inte bara tillåtit utan hejjat på utvecklingen, och oavsett samhällelig jämlikhet i lag och rättigheter, så agerar alla människor bara efter sina förutsättningar, etc. Däremot så kan jag inte låta bli att se alla antisvenska brunmakt-rasister som Özz Nûjen och Kitimbwa Sabuni i ljuset av detta. Det är så uppenbart att de inte vill svenskar väl.

Dessutom; Özz kommer från Turkiet och säger att han flytt till Sverige. Titta på en karta och förklara varför han fortsatte ända upp i högsta Norden om hans syfte var att fly Turkiets förtryck av kurderna. Ingen ärlig människa kan blunda för att det är bullshit att Turkiets förtryck skulle sträcka sig överallt förutom till Sverige. Han valde Sverige, antagligen precis som familjen Sabuni, för att vårt land var mest förmånligt. De flydde inte hit, de sökte sig hit för att det är här man får mest gratis osv. Och det finns inget som kan rättfärdiga att de människor som föds i världens mest inhumana/ociviliserade kulturer – och inga andra – ska ha rätt att fritt bosätta sig i vilket land de behagar och leva av den inhemska befolkningen, att det t.ex. ska löna sig för mindre rika människor att behandla varandra som skit, för då kan man göra en civilisationsresa på svennes bekostnad, som t.ex. fattiga som behandlar varandra väl inte kan.

Sverige är inte närmsta fredliga land till någon brun befolkning. Om du är brun eller svart i Sverige, och du eller dina föräldrar inte kommit hit som kvotflyktingar i FN:s regi, adoptivbarn, arbetskraftinvandrare (skattefinansierad mygelpizzabakar-kraft gills inte) eller enligt samma regelsystem som gäller för alla andra icke-EU-medborgare i världen, osv, så har du rent moraliskt på ett sätt, egentligen inte rätt att vara här (vilket gäller majoriteten av alla utomeuropéer). I FN:s flyktingkonvention som skrevs efter Andra världskriget står inget om t.ex. tvång att dela ut permanenta uppehållstillstånd, eller anhöriginvandring, tanken var att flyktingarna skulle återvända hem när tillfälle erbjöds och det står tydligt formulerat att flyktingstatus (vilket majoriteten av invandrarna till Sverige inte har) inte är ett frikort att bosätta sig vart man vill (första fredliga zon gäller).

De invandrare som kämpar för invandring till Sverige är (som jag upplever det) huvudsakligen etniska grupper som hjälper sina egna etniska grupper att bosätta sig i Sverige. De flesta utomeuropeiska invandrare jag har känt har erkänt att de själva inte varit personligt hotade i hemländerna. När jag hör invandrare kräva att Sverige ska ta emot fler och fler av deras landsmän (du hör t.ex. aldrig en Muhammed viga sitt liv åt typ: peruansk invandring) så hör jag bara hur de tycker att det är deras folks rätt att komma till Sverige och äta av svenne. Gärna klätt i falska marxistiska Robin Hood-resonemang, som de absolut inte skulle köpa för att låta sina egna länder koloniseras. Ja, för dem är det inte en ynnest att få komma hit och leva av oss och göra svenskarna otryggare och mindre enade som folk etc, för dem är det en rättighet och du är en “rasist” om du inte håller med (det där magiska ordet som får vita människor att kissa på sig). Många av dem skyllde rasistiskt t.o.m. alla problemen i hemlandet på alla vita människor (ju vitare desto mer skyldig), redan innan de kom hit!

Men svenne, du är så sjukt hjärntvättad med PK-propaganda. Du har vuxit upp på en diet av marxism och amerikansk kultur sen blöjåldern. Du tror t.ex. (tack vare Hollywood) att du är skyldig till Det transatlantiska slaveriet med afrikaner, för att du delar hudfärg med en minoritet av förövarna (fast du tror förstås, felaktigt, att majoriteten av de svarta slavarna skeppades till dagens USA, och av vita människor som du själv)… Ja, vissa av er är säkert så bombade att ni tror att slavarna skeppades till Sverige också, jag tänker t.ex. på er som tror att samerna bokstavligen är “Sveriges indianer”.

Alla undersökningar som gjorts visar att svenskar är ett av världens minst rasistiska och mest toleranta folk, medan våra “stackars hatbrottsoffer” kommer från världens mest rasistiska och intoleranta länder, samt själva bär på dessa åsikter – men svenne är helt blind för vad det innebär – trots att fler och fler av deras ”rasismoffer” agerar som vita rednecks i den amerikanska södern under slaveriet. Ja, om du inte har tänkt på det så var det faktiskt vita som våldtog, mördade och kränkte svarta, i den vita södern, medan det i Sverige nästan uteslutande är bruna och svarta som våldtar, mördar och kränker vita, och i den rasistiska södern var det vita som var intoleranta mot svarta, i Sverige är det ”rasismoffren” som är de mest hatiska, rasistiska och intoleranta.

Text: Desmond Baker

Annonser

3 svar to “”Svenne, du är så sjukt hjärntvättad med PK-propaganda””

  1. Sverigevännen november 1, 2015 den 12:14 e m #

    Mycket bra text håller med till 100%.

  2. Kevin november 1, 2015 den 6:09 e m #

    Nja, nu är det ju så att de flesta slavskeppen ägdes av judar eller judiska företag. Och den s.k. ”rasismen” som manifesterades av t.ex. KU Klux klan var en motreaktion för att stoppa negrer som våldtog vita kvinnor bl.a. Inte konstigare än att starta en medborgargarde-rörelse i dag med någon stilren uniform som manifesterar samhörighet mot t.ex invandrarvåld och övergrepp från araber/blattar/negrer som vi är utsatta för.

  3. Bosse Storhatt november 2, 2015 den 2:29 f m #

    Du det finns inga ”rasifierade människor” det finns olika etniciteter, raser folkslag varav svenskar är ett. Din text är mycket viktig för svenskar kan inte se utanför den låda som de själva lever i. Det krävs utomstående personer med normala mänskliga perspektiv på verkligheten som kan visa för dem hur galet och absurt deras tänkande är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: