Om en invandrare begår brott ska hela familjen och släkten utvisas?

12 Nov

domslut_0

Anser att kollektivbestraffning är fel oavsett om det gäller personer med utländsk bakgrund eller infödda svenskar.

Om du menar att en person med utländsk bakgrund ska dömas för vad dennes släkting har gjort, men att inte en infödd svensk ska anses medskyldig till vad dennes släkting har gjort, då är man inne på diskriminering och rasism i ordets mer rätta mening.

I Sverige dömer vi individuellt. Jag ska inte dömas för något som min släkting, sambo, granne, kompis, arbetskamrat eller någon annan har gjort.

Tycker att grovt kriminella invandrare ska utvisas och om de har fått svenskt medborgarskap, anser jag man ska upphäva det. De bör utvisas oavsett om de löper risk för att bli torterade, förföljda eller mördade i sitt ursprungsland. Det skulle de tänkt på innan de begick grova brott.

Anser att likhet för lagen bör gälla. Du blir inte straffad för nåt som nån av dina släktingar har gjort? Däremot ska alla i familjen utvisas, om exempelvis pappan begått grova brott eller ägnat sig åt religiös extremism, gett stöd till terrororganisation och liknande. I de fallen bör även hans barn och fru utvisas samtidigt tillsammans med honom.

Att föräldrar ska kunna ställas till svars för vad deras barn gör är rimligt så länge de har vårdnadsansvaret. Inte annars.

Om jag med ett ord ska beskriva vad jag anser om kollektivbestraffning, så blir det: Pöbeltänkande. 

Till dig som försvarar tanken på kollektivbestraffning:

Ska enligt dig i så fall kollektivbestraffning bara gälla vissa etniska, kulturella eller religiösa grupper, eller även exempelvis invandrade danskar och finnar? Även kristna? Anser du att även infödda svenskar ska bestraffas för nåt som deras släkting har gjort?

I Sverige gäller svensk lag och här dömer vi individuellt – oavsett hudfärg, etnicitet, kön, religion, kultur osv.

Klanmentalitet och kollektivbestraffning är enligt mig exempel på pöbeltänkande. Vissa svenskar visar genom att försvara kollektivbestraffning och annat skit, att de faktisk inte är speciellt mycket bättre än de invandrade personer som förespråkar sharialagar och klanmentalitet.

Om man hårddrar det, så ska i så fall alla infödda svenskar dömas för vad en enskild svensk har gjort? Eller om en släkting begår ett brott, så ska jag och alla i den släkten dömas? Korkat är bara förnamnet. Ett uttryck för pöbelmentalitet när den är som värst.

Text: Ulf Möller

Bilden visar domslutet i detta fall:

http://www.friatider.se/aklagaren-domen-inte-upprorande

http://www.friatider.se/muhameds-kommentar-n-r-han-v-ldtog-ida-12-svart-snopp-r-dyrt-kommer-nu-undan-med-22-dagar-samh-llstj

http://www.friatider.se/muhameds-comment-while-raping-twelve-year-old-ida-black-dck-expensive-gets-away-22-days-community

Annonser

4 svar to “Om en invandrare begår brott ska hela familjen och släkten utvisas?”

 1. Erik november 12, 2015 den 11:55 f m #

  Du tänker moraliskt och etiskt. Men vid det här laget borde det vara klart att etik inte existerar. Särskilt inte mellan grupper. Universella etiska system är bara ursäkter för att lura andra och göra dem lättare att utnyttja.
  Jag har helt slutat med sånt, jag tänker i intressekonflikter. Inte rätt och fel utan vi och dom. Något annat är inte längre rationellt. Det var en lyx vi kunde syssla med när vi satt i vår homogena nationalstat.

 2. Håkan oktober 12, 2016 den 4:57 e m #

  Den enskilda kvinnan som blir utsatt för brott, och hennes familj blir ju också påverkad, så vad är skillnaden?
  En invandrare/asylsökande utan svenskt medborgarskap som begår brott borde förverkat sina rättigheter till medlemskap och bör definitivt utvisas.

 3. Erik oktober 13, 2016 den 7:37 f m #

  de kriminelle skall utvises

 4. Fredrik oktober 13, 2016 den 5:05 e m #

  Då måste ju även samma bestraffning gälla alla. Inte några förmildrande omständigheter för att dom haft problem med polis i sitt hemland.
  Det är ett intressant ämne. Exempel. Om en person som är medlem i vissa mc klubbar gör ett brott. Då är hela klubben kriminell. Hur kommer det då sig att det är okej?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: