Den muslimska befolkningen ställer oproportionerliga, respektlösa och olämpliga krav

19 Nov

Den muslimska befolkningen ställer oproportionerliga, respektlösa och olämpliga krav i samtliga länder där de är en invandrad befolkning och de är lättkränkta överallt trots att de oftast är invandrare i en annan kultur. Den intoleransen ser vi även här i Sverige idag, efter bara några år av stor muslimsk invandring. I landets utanförskapsområden hotar nyhitkomna muslimska kvinnor som bott i Sverige sedan 30 år tillbaka och inte längre bär sjal. Man utövar sin kultur med hedersvåld, hedersmord, tvångsgifte, månggifte, könsstympning och total kontroll av fruar och döttrar, trots att allt detta är olagligt i Sverige.

Man kräver halal, trots att halal är ett religiöst inslag i skolmiljön vilket inte är tillåtet enligt skolverket, man kräver att kors tas bort från bönerum på sjukhus och större arbetsplatser, vilket är fullkomligt absurdt, man tycker att vi har fel kultur, fel traditioner, våra kvinnor klär sig fel och beter sig syndigt. Man försöker stoppa toplessolande och bikini på badstränderna i närheten av de 188 utanförskapsområdena och man kräver separata badtider på badhusen för kvinnor, man kräver särskilda dagis, förskolor och islamska grundskolor vilket alltihop är raka motsatsen till integration, respekt för vårt land och vårt generösa mottagande. Man kräver att judendomen tas bort från historielektionerna och förbjuder sina barn att delta i sexualundervisning, gymnastik etc. På arbetsplatser med klädregler av hygieniska skäl kräver man långärmat och sjal.

Lyckligtvis går inte alla arbetsgivare, politiker och beslutsfattare på detta utan det skiljer sig rejält från kommun till kommun. I kommuner med svaga politiker med rädsla för att framstå som rasister går man med på det mesta.

Det är detta ständiga kränkbeteende som gjort att Burma har stängt in alla muslimer i ett slags koncentrationsläger.

Angola har förbjudit islam och även börjat riva alla moskéer och en annan afrikansk stat är inne på samma spår. Man är helt enkelt trött på detta beteende.

Problemen med Al-Shabaab och Boko Haram började med krav och kränkbeteenden från den muslimska befolkningen och eskalerade när man inte fick gehör.

Majoriteten av muslimerna i väst är emot yttrandefrihet, demokrati och jämlikhet och enligt TV-kanalen Al Jazeera stora undersökning ville 81% av muslimerna ha sharialagar, oavsett vilket land de bor i.

Här i Sverige är de medialt mest synliga företrädarna Omar Mustafa, som vägrade ta avstånd från de antisemitiska talare han bjudit in till sin förening Islamska Förbundet och lämnade då sin post inom socialdemokraterna, och Rachid Musa, ordföranden i SUM – Sveriges Unga Muslimer – och som gång på gång vägrat ta avstånd från IS och kallar frågan islamofobisk.

Vi har en olämplig bostadsminister som kallat IS för frihetssoldater och jämför de svenska muslimer som åker till terrorkriget med de svenskar som deltog i det finska vinterkriget. I detta fall är både riksdag och regering mesiga och han borde fått en varning eller en reprimand för detta uttalande.

Text: Nostradamus

nodemocracyIslamafghan 2

Annonser

Ett svar to “Den muslimska befolkningen ställer oproportionerliga, respektlösa och olämpliga krav”

  1. ladycobra november 23, 2015 den 9:22 f m #

    Reblogga detta på Ladycobra's Blog.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: