Förintelseförnekarna är så obehagliga att man finner inte ord för det

22 Nov

Det är en mycket speciell grupp läskiga människor som själva inte har någon förklaring till varför 5.860.000 judar försvann under kriget.

Förintelseförnekarna är så obehagliga att man finner inte ord för det.

De brukar säga att de ”lämnade lägren före befrielsen” vilket är fullkomligt befängt.

Skulle ingen av 5.860.000 judar på rymmen ta kontakt med sina anhöriga?

Nätet är proppfullt av konspirationsteorier, t ex att massgravfotona består av judar som dött i tyfus i lägren.

När man ser en färsk massgrav med ca 300 kroppar tror de alltså att dessa 300 dog i tyfus de senaste dagarna.

En tyfusgrav fylls igen direkt när ett (1) tyfusoffer grävts ner, för det smittar våldsamt.

En annan förklaring är att kropparna inte är judar eller från lägren.

Ungefär hälften av fotona visar de typiska randiga dräkterna. Skulle någon klä på alla utmärglade lik randiga pyamasar och sy dit judestjärnor – för att förvilla förintelseförespråkarna efteråt?

Och hur har de massgravar som hittats under 70 år uppstått? DNA-analyser har i modern tid kopplat samman kvarlevorna med efterlevande judiska släktingar.

Har konspirationstrollen massplundrat judiska kyrkogårdar och hällt benen i massgravar?

Knappast.

Jag-är-så trött-på-alla-korkade-människor!

Text: Nostradamus

645@70

Annonser

3 svar to “Förintelseförnekarna är så obehagliga att man finner inte ord för det”

 1. David november 22, 2015 den 9:30 f m #

  Problemet är att det gäller särskilda regler för att beräkna offren för koncentrationslägren jämfört med något annat massmord i historien.
  Mängden offer beräknas såvitt jag förstår på folkräkningar före kriget, inte på mängden inskrivna i lägren.

 2. David november 22, 2015 den 9:38 f m #

  Det finns naturligtvis också en massa andra problem med historieskrivningen om förintelsen.
  Dels, varför låg alla förintelseläger bakom järnridån? Tyskarna kunde ju inte veta var den framtida järnridån skulle ligga, så det är litet konstigt. Tyskarna hade massor av koncentrationsläger även i Tyskland och på andra platser som inte hamnade bakom järnridån.
  Ett annat problem är att det är ett lagbrott att ifrågasätta historieskrivningen om förintelsen i många länder. Det är extremt märkligt.
  Vidare, personligen för mig, när jag gick i skolan så visades jag filmer om förintelsen som påstod saker som nu visat sig vara rena lögner. Som att 4.5 miljoner människor mördades i Auswitz, som det där om tvålar och lampskärmar. Så de som hävdar officiell historieskrivning har bevislingen ljugit för mig och börjar därför på minus i trovärdighet.

  Nåja, såna som nördar ut på revisionism har massor med detaljinvändningar. Jag intresserar mig mer för såna här bondförnuftsinvändningar. Det här borrde egentligen vara en diskussion mellan historiker men tyvärr så har det politiserats någonting alldeles fruktansvärt. Något som för övrigt gör mig misstänksam också.

 3. Göran P november 22, 2015 den 10:18 f m #

  Trams!
  En lögn blir inte sann bara för att man upprepar den om så 6 miljoner gånger.
  Att framhäva lögnen i en auktoritär ton som här förändrar inte att fysikens lagar omöjliggör att ”förintelsen” skulle skett. T.ex. de larviga ”gejsrarna av blod”, ”självrinnande kroppar” och den helt sjuka ”tvålen” och ”lampskärmarna”. Som alla naturvetare inom vetenskapen vet kan man inte bevisa att något inte har skett utan bevisbördan ligger ALLTID hos den som påstår att något har skett eller råder. Så om jag säger att troll inte finns kan bevisbördan ALDRIG hamna på mig för jag kan inte bevisa att något INTE finns oavsett det är enhörningar eller älvor. Bevisbördan hamnar ALLTID hos den som hävdar att det finns troll, tomtar och älvor. Så först efter att de har bevisats finnas så, behöver ovh får vi acceptera att så är. Så fram med de vetenskapliga och tekniska bevisen nu på ”tvålen”, ”lampskärmarna”, ”gaskamrarna” eller varför inte bara ett enda bevis på en kropp som dött efter gasning.. Däremot är det lätt för sanningens sida att bevisa vilket också gjorts i parti och minut att vissa saker INTE KAN SKE ELLER RÅDA och att s.k. ögonvittnen ljuger eller helt enkelt inte kan prata sanning. Och många av dem har erkänt att de ljugit. Att t.o.m Alfred Hitchcock blev inblandad redan 1946 genom att göra en film där hans berättarröst vittnade om att ”i dessa duschrum gasades” osv är dock bevisat. Ett tydligt ett exempel på att använda auktoriteter för att hävda något för att få folk att tro att det blir ”mer” sant. Problemet är bara att det sen framkom att även i det lägret som filmen gjordes kunde inte heller något sådant ha gjorts vilket förintelsepåståarna (häxjagarna) tvingades acceptera och erkänna..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: