Varför utpekas alltid européerna som ”de onda” ?

5 Jan

asylvåg 4

Det skrivs väldigt mycket om id-kontroller i EU och då på vår egen mark. Danmark har slutligen insett att transiteringar till Sverige inte kan fortgå och nu förstått att införa kontroller. Endast på detta sätt kan man få kontroll över en fullständigt katastrofal hantering utom all kontroll.

Svenska politiker speciellt de som bor i Stockholm vill inte förstå hur man kan utsätta asylanter för dessa ” övergrepp” . Självklart har man inga egna förslag men gärna kritisera. Svenska tidningar öser på med bensin på öppen eld. Samtidigt i Köln utsätts tyska kvinnor för asylmobbar, mobbar som ” tar för sig” och våldtar å det grövsta. I den svenska ankdammen skrivs inget om dessa övergrepp. (Svensk media har slutligen idag valt att rapportera om detta, men väldigt sent//Tanketornets anm.)

Europa utsätts för enorma påfrestningar och den internationella pressen skriver om ett EU som inte kan hantera en enorm katastrof i vardande. Intressant är att det alltid är Europa som får ta smällen och det verkar som hela världen vill komma till denna ” fruktansvärda” kontinent. Historiskt har kontinenten utsatts för två världskrig och ett tredje är i vardande. Samtidigt börjar det mullra i Saudi och Iran och de båda länderna har i princip slängt in handduken. Frågan kan ställas direkt ? På vilken kontinent kommer flyktingströmmen utspelas, självklart i Europa och det är inte långt från att kärnvapen kommer att sättas in.

Mitt i denna sörja befinner sig Israel och trycket på denna stat är enormt. Reflektionen över arabstater som endast har olja att tillgå och aldrig någonsin kommit överens varför skulle man nu ta till andra metoder dvs komma överens? Arabstater uppbyggt av klaner och stammar har en historia som aldrig någonsin burits fram av hänsyn. Därför flyr man hals över huvud till den enda kontinent som finns att tillgå nämligen Europa. Ett Europa som nått gränsen för humanitära insatser fortsätter att vrida och vända på ett problem som kommer bli tidens ände.

Frågan man kan ställa är varför aldrig folken i dessa arabstater tar saken i egna händer, störtar sina tyranner och börjar bygga upp sina egna samhällen och då från grunden? Varför sker aldrig detta? Varför utpekas alltid europeéerna som ”de onda” ? Varför? Svaret är enkelt, peka på Europa och få bort fokus från de egna tyrannerna, de som badar i guld, olja, dollar, de som verkligen är upphovet till förödelsen i världen. Hur kan folken i arabvärlden fortsätta att bli så fullständigt förda bakom ljuset och aldrig resa sig från sina egna tyranner?

Text: Boo Björk

Annonser

Ett svar to “Varför utpekas alltid européerna som ”de onda” ?”

 1. Two Different Shoes On januari 5, 2016 den 8:24 e m #

  Enkelt svar.
  Både judar och muslimer ser europeer som sina fiender.
  Judarna har mediamakten och muslimerna har antalet.
  Självklart är då vi europeer roten till allt ont och måste därför fördrivas.
  Att muslimerna våldtar och judarna korrumperar EU är sanningar som förbjuds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: