Kommentar till Hanna Fahls ”Den gemensamma nämnaren vid övergreppen är kön, inte etnicitet”

11 Jan

Hanna-Fahl_pressbild

Bild: Hanna Fahl

 

Kommentar:

Långt ifrån alla män våldtar och trakasserar kvinnor.

I Köln var det muslimska män med utomeuropeisk härkomst som trakasserade, våldtog och rånade. Inga kvinnor, européer eller icke-muslimer var inblandade i detta så vitt jag vet.

Alla muslimer våldtar inte. Alla med utomeuropeisk härkomst våldtar inte. Alla män våldtar inte – men de fyra gemensamma faktorerna jag vill peka ut är:

1. De var muslimer. 2. De var män. 3.De var av utomeuropeisk härkomst. Och antagligen den viktigaste faktorn: 4. Deras kulturella bakgrund och synsätt på bland annat kvinnor är inte västerländskt och civiliserat.

Anser inte jag tillhör de lättkränktas skara, men att bli sammanblandad med dessa psykstörda monster på grund av att jag är man, kan jag uppleva som kränkande.

På vilket sätt är jag som man delaktig i deras äckliga agerande? Ofta påstås det att alla muslimer inte är si eller så eller att alla invandrare inte är si eller så.

Håller med om att man inte ska generalisera utan att i så fall ha ett bra underlag för att göra generaliseringen.

Gäller inte detta även för könstillhörighet? Bara för att en eller några kvinnor beter sig illa, betyder det väl inte att alla kvinnor beter sig illa? Samma sak för män, men oss är det enligt vissa tydligen accepterat att kasta skit på?

Om du nämner att dessa män var muslimer med invandrarbakgrund, då reagerar många med att kasta ur sig en massa ovidkommande dumheter, typ ”rasist!”.

Det anses vara politiskt korrekt att ange förövarnas kön, men tydligen inte deras etniska, kulturella och religiösa bakgrund?

Min bestämda uppfattning är att den enda gemensamma nämnaren i Köln inte var att de var män. Inga etniska tyskar eller icke-muslimer deltog så vitt jag vet. Att mena att den gemensamma nämnaren var kön (män), är att göra det för enkelt för sig.

Är det en ”slump” eller tillfällighet att överfallsvåldtäkter och organiserade sextrakasserier som de i Köln, nästan alltid utförs av män från Mellanöstern eller Afrika? Varför läser eller hör jag inget i media om denna typ av problem med invandrare från exempelvis Kina eller Sydamerika?

Om Hanna Fahl inte känner till det, så vill jag informera henne om att det förekommer att kvinnor våldtar män. Se exempel i länk:

Kvinnor som våldtar män – några exempel

Tycker det är tragiskt att ”blöjungar” som leker experttyckare får stort utrymme i svensk media. Det är skamligt.

Den gemensamma nämnaren för dessa ”blöjungar” är inte kön. Det finns även korkade ”män” som skriver liknande skit som den Hanna Fahl har kläckt ur sig. Omogenhet och idioti är inte reserverat för endast ett av könen.

Text: Ulf Möller

Hanna Fahl: Den gemensamma nämnaren vid övergreppen är kön, inte etnicitet

Läsvärda artiklar i ämnet:

Ett bottenlöst svek

Tyska polisen: Den arabiska våldtäktsleken “taharrush gamea” har kommit till Europa

Ett hejdlöst sätt att missuppfatta sitt jobb

Gudrun Schyman: Massövergrepp mot kvinnor “inte något nytt påfund” i Europa men “benägenheten att anmäla har ökat”

Absurt att dra parallell med svenska män

Blunda inte för en unken kvinnosyn

Koskimäki står för sin åsikt – nytt sexbrottsfenomen i Finland

Alice Teodorescu: Vad är det som händer i Sverige? Ingen individ ska skyddas, upphöjas eller beskyllas med hänvisning till etnicitet, skriver Alice Teodorescu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: