Ut med alla islamister från Europa!

14 Jan

Conquer-Europe

Ut med alla islamister från Europa! Om de inte rensas bort kommer vi sannolikt att inom en inte allt för avlägsen framtid att ha inbördeskrig.

Detta är en av de viktigaste frågorna vi har att ta ställning till idag, anser jag.

Att bli av med islamister är mer nödvändigt än att stoppa riktiga flyktingar vid gränsen. Tar hellre emot tio eller till och med hundra riktiga flyktingar än en islamist.

Det betyder inte att jag vill ha hit fler flyktingar i nuläget, även om de är riktiga flyktingar. Anser vi har tagit emot fler än vad vi har resurser till. Vill bara visa att jag i grunden inte har nåt större problem med riktiga flyktingar som vill anpassa sig, bli självförsörjande och följa svensk lagstiftning.

Problemet är att många av de ”flyktingar” vi har tagit emot inte är riktiga flyktingar.

De har som regel passerat flera säkra och fredliga länder på sin resa mot Sverige. De borde sökt asyl i första EU-land.

Många av asylsökarna kommer exempelvis från Turkiet där de har bott i flyktingläger. Sen har de emigrerat – inte flytt – från Turkiet till Europa för att ta del av vår välfärd och förmåner. De är ”välfärdsflyktingar”.

Den värsta kategorin ”flyktingar” är inte de genomsnittliga ”välfärdsflyktingarna”, utan de extremister och grovt kriminella som gömmer sig i flyktingströmmen.

Det faktum att cirka 90% av de asylsökare vi har tagit emot under senare år saknar giltiga pass och id-handlingar, vilket gör att man inte kan styrka deras identitet, är skrämmande.

Anser att vi bör få en lagstiftning som gör det möjligt att upphäva eventuella uppehållstillstånd och medborgarskap från grovt kriminella och extremister som kommit hit som asylsökare. Är de inte födda i landet ska de utvisas till sina ursprungsländer.

Till alla er massinvandringsförespråkare som talar om ”allas lika värde” och som menar att det är ”rasistiskt” eller diskriminerande att upphäva medborgarskap för grovt kriminella personer med invandrarbakgrund, vill jag säga:

Om jag kommer som flykting och gäst till ett land som ger mig asyl, uppehållstillstånd, medborgarskap, bostad och försörjning – så är det självklart att jag i mitt nya hemland inte ska våldta, mörda, misshandla eller ägna mig åt hotfulla, hatiska, islamistiska, antidemokratiska handlingar och budskap.

Anser att om man har kommit som gäst till ett land, så bör man skriva under ett bindande kontrakt på att man ställer upp på det landets lagstiftning och att man ställer sig bakom exempelvis yttrandefrihet, demokrati, könsjämställdhet och homosexuellas likaberättigande.

Innan man har skrivit under detta papper, bör man inte beviljas uppehållstillstånd eller medborgarskap. Om man bryter mot detta kontrakt, ska man kunna bli av med sina rättigheter och utvisas.

Detta är varken diskriminering eller rasism. Det är sunt förnuft.

Det brukar framföras att man i så fall då också bör kunna utvisa infödda svenskar som begår grova brott. Det är ett nonsens-argument som massinvandringsförespråkarna ofta använder. Skillnaden är att de som är födda i Sverige inte har något annat hemland. De har inte kommit hit som asylsökare och även om jag gärna hade velat att de som föds i Sverige också skrev under ett bindande kontrakt som gjorde att de kunde utvisas då de begår grova brott, så har man i praktiken inget land att utvisa dem till.

Är inte ”rasist”: Skulle gärna vilja livstidsutvisa grovt kriminella, infödda ”etniska svenskar” – men vart ska vi utvisa dem? De bör vi hålla inlåsta i våra fängelser. Ser gärna att fängelsestraffen för grova brott blir mycket längre än idag.

I dagsläget utvisas inte exempelvis mördare, terrorister eller våldtäktsmän om de riskerar förföljas eller dödas i sina ursprungsländer. Det innebär att till och med grovt kriminella personer som saknar svenskt medborgarskap eller uppehållstillstånd, kan fortsätta uppehålla sig i vårt land och fortsätta utgöra en risk för oss som bor i Sverige.

Anser inte det är vårt problem om en mördare som utvisas blir avrättad i sitt hemland. Kan till och med tycka det är en rättvis behandling.

Hellre utvisa mördare, våldtäktsmän eller terrorister som blir torterade eller avrättade i sina ursprungsländer än att mördare, våldtäktsmän eller terrorister kan fortsätta mörda, våldta och terrorisera i vårt land.

Borde vara ett enkelt val för varje förnuftig beslutsfattare?

Text: Ulf Möller

Annonser

7 svar to “Ut med alla islamister från Europa!”

 1. extravalet2015 januari 14, 2016 den 1:30 e m #

  Mkt bra, ett dekret är av stor vikt, dessutom skulle det även motivera den anlände till skötsel.

 2. Leif Andreason januari 14, 2016 den 1:40 e m #

  Håller med dig.
  Vi kan ju göra som i Norge, hyr in ( outsorca) internerna till ett land som gärna tar emot dem, mot en ersättning.
  Norge hyr in en del av sina i Holland.low.and42

 3. thorbjörnrundberg januari 14, 2016 den 9:38 e m #

  Hej! Om nu alla dessa Islamister vill oss väl? (otrogna hundar som vita kallas) Då frågar man sig vad gör dom här. Jo dom är uppmanade att krossa den vita rasen! De låter i våra öron hemsk,men de är deras syften! Tänk på de! Och ni som läser de här och är solidariska me dessa män! Jag tycker att ni ska ta eran familj och offra er,

  • alexander Hed augusti 23, 2017 den 9:04 f m #

   HELT RIKTIGT OCH VISSA MUSLIMERS FALSKA KROKODILTARAR efter vissa attentat i Europa ar ren teater..titta pa plakaten pvan..de uppmanar till vald och uppvigling, skall Europas demokratier acceptera sadan subversiv verksamhet innanfor sina granser…Nej ut med skiten?

 4. Propell maj 27, 2016 den 1:03 e m #

  .

 5. Anne-Marie G Wouda maj 8, 2017 den 8:27 f m #

  Mycket bra Uffe och jag är helt enig med dig. Godhetsapostlarna som gapar om allas lika värde (som för övrigt skall översättas allas lika värdighet ) tycker nog själva inte att mördare och annat avskum är lika mycket värda som dem, utan dom är bara ute efter att skuldbelägga oss andra som har annan åsikt. Den dagen Sverige blir (om det händer ) Islamiserat ska dom minsann inte inbilla sig att dom kommer undan, dom ryker först om dom inte har konverterat eller betalar den extra skatt till Islam, men dom kan glömma att dom kan fortsätta leva sina vanliga liv, utan deras liv kommer att fortsätta som slavar till Islam och kvinnorna som sexslavar. Men vem vet kanske dom ser fram emot det. Dom verkar ju tillräckligt korkade för det . Tack Uffe för du skriver dina inlägg som jag uppskattar.

  • alexander Hed augusti 23, 2017 den 9:06 f m #

   Just det Anne-Marie G. Wouda( Hollandskt namn)?,
   Godhetsapostlarna har ingen aning om vad Islam ar for nagot och den tag Sverige Islamiserats ar det slut pa ocksa deras yrrandefrihet bland mycket annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: