När avsky och frustration börjar gränsa till hat

27 Jan

marie östh

Min avsky och frustration mot ”ensamkommande flyktingbarn”, har efter senaste mordet blivit till nån form av hat. Inte första gången ”ensamkommande flyktingbarn” mördar.

Dessa gökungar kostar skattebetalarna stora summor och tar stora resurser, som exempelvis kunde använts till våra äldre, sjuka, handikappade och bostadslösa.

Frågan är vad de egentligen gör här i Sverige och varför media ofta försöker måla upp en bild av dem som ”stackars oskyldiga barn” när det i verkligheten oftast handlar om unga män – i vissa fall män i 25-30-års-åldern som har ljugit om sin ålder. Sällan flickor och aldrig riktigt små barn under tonåren.

Dessa unga män trakasserar bland annat flickor på våra badhus och hotar personal. Har varit många sådana incidenter de senaste åren.

Kostnaden för skattebetalarna är minst cirka 700 000/år för varje ”ensamkommande flyktingbarn” och inte sällan används nedlagda äldreboenden och vårdcentraler som hem för ”ensamkommande flyktingbarn”. Verksamheten lades inte sällan ner på grund av att pengar och resurser saknades. Märkligt att pengar och resurser saknades, sedan finns det plötsligt både pengar och resurser då verksamheterna ska öppnas efter ombyggnad och renovering för att användas till ”ensamkommande flyktingbarn”?

Personer som inte sällan har ljugit om sin ålder, inte sällan är kriminella och aldrig har betalat in en enda skattekrona, får de resurser som våra egna äldre och sjuka som ofta har betalat in skatt under större delen av sitt liv borde fått istället! Fortfarande finns många bostadslösa svenska medborgare och jag menar att det är myndigheternas plikt att skaffa fram boenden till dessa innan asylsökare får ta del av resurserna.

Smått hatisk mot grovt kriminella asylsökare. Trött och irriterad på asylsökare som klagar och protesterar mot sina boenden och maten, när våra äldre och sjuka som inte sällan har det ännu sämre inte får den hjälp från samhället de borde ha rätt till! Trött, irriterad och smått hatisk mot den sittande muppregeringen!

Text: Ulf Möller

p4_ensamkommande

Bild 1: Kommunalrådet Marie Östh Karlsson (S) tycker att vi ska tänka på ”MANNEN”? Har hon insiderinfo om ”15-åringen”? Se länk.

Bild2: Den bild Nyheter P4 Västerbotten ville ge oss av de ”ensamkommande flyktingbarnen”. Bilden byttes senare ut. Se länk.

Se:

Gökungarna

Två dygn efter knivmordet på asylboendet i Mölndal sitter rikspolischefen Dan Eliasson i SVT:s morgonprogram och förbarmar sig över den stackars stackars pojken som begick mordet.

Asylum Seeker Murders Swedish Woman Who Was Working In Migrant…

Uttalande efter mordet får kritik: ”Okänsligt”

Annonser

3 svar to “När avsky och frustration börjar gränsa till hat”

  1. TonyMalmqvist januari 27, 2016 den 11:33 f m #

    Att förstånd är en bristvara hos många av dagens politiker råder det inget som helst tvivel om, men vart tog det sunda förnuftet vägen någonstans?

  2. Hans Nilsson januari 27, 2016 den 5:22 e m #

    Jag har hatat denna satans invandring de senaste 40 åre

  3. staffan anderstig januari 31, 2016 den 9:20 f m #

    P4 Västerbotten presenterar ensamkommande som ett spädbarn,haha hur korkad tror de allmänheten är?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: