Sverige klarar sig utan både Zlatan och pizza

17 Maj

vem ska baka våra pizzor 2

 

Det var länge sedan jag såg eller hörde någon invandringsförespråkare använda ”pizza-argumentet” eller ”Zlatan-argumentet”. Har de tappat glöden?

Om pizza och Zlatan skulle vara bland de bättre argumenten för fortsatt muslimsk massinvandring, kan jag snabbt och enkelt konstatera:

Sverige klarar sig utan både Zlatan och pizza. Svenskar kan baka pizzor , om det nu anses nödvändigt och svenskar kan också spela fotboll. Men vår nations överlevnad hänger inte på pizzor eller Zlatan.

Däremot säger det mycket om det naiva synsätt många invandringsförespråkare har. Eller har haft. Flera av dessa verkar också ha börjat inse vilka problem vi står inför.

Tycker jag på senare tid sett en mer kritisk hållning i gammelmedias rapportering. Det är tacksamt och välkommet – men önskar de gick ännu djupare och var ännu mer kritiska. Tycker ändå jag har kunnat se en liten – men ändock, en ljusning.

Frågan är om det inte är för sent för oss att minska effekterna av eller vända den negativa utvecklingen?

Inom de närmaste åren kommer vi sannolikt att få skörda mer av de ”bittra” frukterna som en ansvarslös och sinnessjuk asylinvandringspolitik har medfört. Exempelvis en utbredd bostadsbrist.

Om de asylsökande redan idag är missnöjda, använder våld och hot etc – hur ska det då bli om några år när de inser att många asylsökare som beviljats uppehållstillstånd exempelvis inte kommer att få några bostäder?

De klagar på maten och sina boenden idag – hur blir det då i framtiden, när de inser att situationen för många av dem knappast blir bättre, utan tvärtom kanske sämre än idag?

Bild: ”Pizzakampanjen väcker känslor”

Text: Ulf Möller

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: