Har full förståelse för att poliser kan tappa tålamodet

29 Maj

fel_ord

Vänsterfolk vill gärna och ofta hitta olika förklaringsmodeller till varför det kastas stenar, bränns bilar mm. ”Utanförskap”, ”psykosociala faktorer”, ”utsatta för diskriminering”, ”offer för rasism”, ”arbetslöshet”, ”orättvisor” osv.

Däremot är vänsterfolket inte lika angelägna om att försöka förstå och förklara varför polis som ingriper i ”problemområden” och blir misshandlade, hotade, trakasserade och kallade ”snutjävlar” mm, kan tappa tålamodet, bli frustrerade och kanske kastar ur sig ett och annat ord eller mening i ”stridens hetta”?

Har full förståelse för att poliser kan tappa tålamodet. De är också människor. Polis som blir utsatt för stenkastning, molotovcocktails, hotad, trakasserad och kallade exempelvis ”gris”, ska inte bli straffad eller uthängd i media för att han eller hon tillfälligt tappar tålamodet.

Alla kan ha en dålig dag och de poliser som ingriper i ”problemområden”, anser jag ska kunna säga precis vad de vill om omständigheterna är svåra.

Bättre de har som ventil att säga ”idiot” eller ”apajävel”, än att de tar till övervåld rent fysiskt eller ger sig på oskyldiga?

Text: Ulf Möller

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: