Hög tid vi börjar agera?

10 Jun

Det som syns i videoklippen jag länkar till, kan liknas vid ett inbördeskrig. Kanske hög tid att vi börjar agera mot fienden? Tycker vi ska deportera alla grovt kriminella asylinvandrare och att alla politiker som håller dem bakom ryggen bör avsättas och straffas.

Det är inte klokt:

Jag är inte medlem i SD. Men skulle jag varit medlem i SD och skrivit det jag nyss skrev, kunde jag räknat med att bli uthängd och fördömd.

Men de politiskt korrekta ”antirasisterna” som jagar och hänger ut folk på grund av deras åsikter, har samtidigt inget problem med att försvara sånt drägg som de vi ser i videon: ”Psykosociala faktorer”, ”socioekonomiska faktorer”, ”orättvisor”, ”utsatta för diskriminering”, ”offer för rasism” etcetera.

Bryr mig inte om att jag kanske gör en del besvikna:

Men bara för att vissa vägrar vidareutbilda sig och inte vill hålla sig inom lagens ramar, så innebär det inte att jag ser dessa som stackars offer.

I grunden handlar det om individens egen vilja. Det håller inte att jag som vuxen skyller mina misslyckanden på ”kompisarna”, ”samhället”, ”föräldrarna”, ”taskiga omständigheter” osv.

Oroar mig för att vi inom en inte allt för avlägsen framtid kommer att se en upptrappning av våldet från kriminellt slödder, främst kriminella muslimer. I förlängningen innebär det sannolikt att vi kommer att få se ett Europa där flera länder befinner sig i inbördeskrig och allvarlig kris. Tänker på länder som: Frankrike, Storbritannien, Holland, Belgien, Tyskland, men även Sverige.

Vad anser du? Tror du att situationen de närmaste åren blir bättre eller sämre? Anser du att jag överdriver när jag påstår att vi inom kanske några år kommer att få se en inbördeskrigsliknande situation i vissa Europeiska länder? På sina håll i både Frankrike och Storbritannien, tycker jag att jag redan har sett upplopp som kan liknas vid ett mindre inbördeskrig. Bland annat i Paris.

Minns bland annat upploppen i Storbritannien 2011:

”Kravallerna i Storbritannien 2011 var oroligheter som pågick under den 6 till 10 augusti 2011 i flera storstäder i Storbritannien, främst England. Dessa oroligheter bestod bland annat av plundring, mordbrand, inbrott, rån och upplopp. Under 8 augusti 2011 förekom upplopp och plundring i fler städer, bland annat Birmingham, Liverpool, Nottingham, Bristol och Medway. Metropolitan Police använde stridsvagnar och fick tillstånd att använda batong och vattenkanoner mot upprorsmakare om det ansågs nödvändigt.”

Är det inte skrattretande att Libyen och Iran fördömde brittiska polisens och politikernas agerande mot det kriminella slöddret?

”Libyen och Iran har starkt fördömt den brittiska regimens brutala agerande. Libyens utrikesminister säger bl a att den brittiske ledaren David Cameron förlorat sin legitimitet och ”måste avgå”. Ministern fortsätter med att förklara att ”omvärlden inte kan stå och se på när såna brutala metoder används mot det brittiska folkets rättigheter när de kräver att få bestämma i sitt eget land.”

Även Irans president Mahmoud Ahmadinejad har reagerat i den engelska frågan och kräver att FN intervenerar i landet för att stoppa våldet och skydda den engelska civilbefolkningen. Man har också erbjudit sig att skicka en expertgrupp för att undersöka övergrepp mot de mänskliga rättigheterna.”

Kravallerna i England 2011

Text: Ulf Möller


 

Annonser

2 svar to “Hög tid vi börjar agera?”

 1. Judit Olsson juni 10, 2016 den 12:29 e m #

  Självklart blir det inbördeskrig i Sverige också, finns ingen möjlighet att undvika det eftersom slöddret får hålla på utan påföljder. De kommer att förstöra Europa inkl. Sverige inom överskådlig tid. Tyvärr… Detta är egentligen redan på gång.

  • Jimmy Nilsson juni 10, 2016 den 6:11 e m #

   Det kommer tyvärr gå åt skogen med Sverige. Det vi såg i höstas i form av en flyktinginvasion var början till undergången för Sverige så som vi idag
   känner det.

   Varje dag hör vi talas om nerdragningar
   inom äldreomsorgen, sjukvården och skolan. Som om inte det vore nog så har vi en poliskår som går på knäna. Här påverkar ett flertal olyckliga faktorer. Men det går inte att komma ifrån att den höga asylinvandringen har varit, och är en starkt bidragande orsak.

   Ur ett rent ekonomiskt perspektiv har det gått och kommer gå åt skogen riktigt ordentligt inom en snar framtid.
   Utbetalningen av socialbidrag kommer att skena, vilket har föranlett och kommer så att fortsätta orsaka skattehöjningar.
   Även landstingsskatten kommer att höjas ordentligt då allt fler ska ha del av kakan. Asylsökande som ska ha full rätt till vård från dag 1 innebär en enorm belastning på ett system som dessa aldrig har betalat en en enda krona för att få tillgång till.

   Vi kan också vänta oss en enorm anstormning av anhöriginvandrare inom den närmsta tiden vilket ytterligare kommer att belasta svenska skattebetalare.

   …och försvaret? Vår militära förmåga ligger idag på max 10% av den förmågan vi hade under 1980-talet. Ryssarna bara skrattar åt oss, och det med all rätt!

   Så ja, det har gått åt skogen och kommer tyvärr att fortsätta på den vägen är jag rädd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: