Hatar inte muslimer – men avskyr islam

19 Jun

trivs

Vill göra ett offentligt klargörande:

Både i mitt och i SD:s Sverige kommer det att bo människor med utländsk bakgrund.

Jag är för att man ska upphäva medborgarskap på asylinvandrare som begår grova brott. De invandrare som begår grova brott i vårt land bör utvisas på livstid.

Vad jag vill få fram är:

Även om jag vill utvisa kriminella invandrare och upphäva deras eventuella medborgarskap och uppehållstillstånd, så har jag för länge sedan lärt mig leva med tanken på att Sverige i framtiden och under resten av min levnadstid, sannolikt kommer att bestå av en etniskt blandad befolkning.

De som har rasistiska tendenser måste tycka det är jobbigt att behöva leva i samma land som en massa utlänningar, men om de tror att ”de vita, etniska svenskarna” ska enas och tillsammans kasta ut alla ”svartskallar”, så kan man i så fall fråga sig varför det inte gjordes för länge sen när en sådan åtgärd sannolikt var enklare och mer genomförbar?

Många ”etniska svenskar” är för mig ett större problem än de invandrare som anpassat sig och lever ett laglydigt liv i vårt land.

I grunden är det de svenska väljarnas fel att vi haft en stor invandring av muslimer till vårt land. Ansvaret ligger på väljarna och de politiker som de har röstat på. Inte på enskilda, skötsamma, välintegrerade och laglydiga invandrare.

Jag avskyr islam. Har därför svårt att acceptera muslimers inställning och tycker jag i den gruppen kan se många av de problem Sverige har haft under senare år.

Finns sannolikt många bra muslimer, men jag anser ändå inte islam hör hemma i vårt land.

Har inga problem med tanken på att leva i ett Sverige där det även i framtiden finns personer med annan etnicitet än svensk. Men är däremot mycket oroad för vad islam kan innebära i ett framtida perspektiv för vårt land.

Hatar inte muslimer. Avskyr bara deras ”religion” och vill inte muslimer ska ha avgörande inflytande i mitt land.

Problemet är inte skötsamma, laglydiga invandrare i största allmänhet. Problemet är kriminella invandrare och de som anser att deras egen kultur och religion är viktigare än att följa svensk lagstiftning och västerländsk människosyn.

Både etniska svenskar och personer med annan etnicitet bör enas mot islam. Det underlättar inte kampen mot islam att enögda rasister hatar alla personer som inte är vita. Vi behöver så många personer som möjligt på vår sida i kampen mot islam och kriminalitet – oavsett etnicitet, hudfärg, kön eller sexuell läggning.

Vad anser du?

TEXT: Ulf Möller

Annonser

4 svar to “Hatar inte muslimer – men avskyr islam”

 1. isakthesnowman94 juli 13, 2016 den 8:36 e m #

  Halleluja!

  Underbar text.
  Jag håller med helt och fullt.

  Jag anser att de som lär sig svenska och anpassar sig efter vårt sett att leva är välkomna i vårt land, men jag har fortfarande något emot deras religion. Mycket av den iallafall. Och jag vill att de kriminella ska utvisas (eller med IS förgöras). Och jag vill att de som inte vill bli en del av vårt svenska samhälle ska åka hem igen, eller utvisas.

  Jag vill att Sverige åter ska bli svenskt, och jag vill att Sverige ska bli mycket, mycket tryggare.

  🙂

 2. Ralph Hallbäck augusti 15, 2016 den 8:53 f m #

  Instämmer med dig om att hata islam, men muslimer är vanliga människor som skall respekteras för sitt människovärde. Det som är det stora problemet är att vi tror att islam BARA är en ideologi som socialismen eller liberalismen eller någon annan ”ism”. Väldigt få förstår att det är en politisk lära OCH en andlig kraft som står bakom islam. Om vi inte inser det kommer vi att vara som myror mot en stridsvagn. Men om vi förstår vad som menas med det Paulus skriver om i Efesierbrevet kapitel 6 vers 12 så kan vi vi bli David mot Goliat.

 3. Not Important november 20, 2016 den 5:00 e m #

  I only wonder what do you know about Islam?
  With respect to your opinion you don’t know anything about Islam.

 4. Jessica Lind november 20, 2016 den 6:40 e m #

  Jag kan bara hålla med. Det är väl i dom banorna jag tänker också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: