Muslimsk massinvandring – ett problem?

29 Jul

c3a5kesson_debatt

Muslimsk massinvandring kommer sannolikt att leda till att muslimerna i framtiden blir i majoritet i Sverige och i flera andra europeiska länder.

I Malmö, Södertälje och Botkyrka utgör redan idag personer med två etniskt svenska föräldrar färre än halva befolkningen.

Göteborg, Helsingborg, Landskrona och andra städer kommer sannolikt inom de närmaste åren att möta samma öde. Inom tio-tjugofem år, kommer antagligen de flesta eller alla större svenska städer att ha en etniskt svensk befolkningsandel som är mindre än 50%.

Inbillar de massinvandringsförespråkande islamvännerna sig att vi ska kunna ”fostra” muslimerna som kommer till Sverige, så att de i framtiden blir västerländska i sina värderingar?

Menar de att muslimer som kommer till Sverige, efter att ha bott här några år, tar till sig de västerländska värderingarna, så att de exempelvis accepterar och respekterar demokrati, yttrandefrihet, jämställdhet och homosexuellas likaberättigande?

Varför har det i så fall inte slagit igenom hos majoriteten av de muslimer som bott många år i vårt land?

Menar våra naiva beslutsfattande politiker att vi kan fortsätta ha kvar våra västerländska värderingar och ideal i samhället som helhet, oavsett om muslimerna blir i majoritet eller inte?

Varför finns det i så fall inga länder med muslimsk majoritetsbefolkning som har demokrati, yttrandefrihet, jämställdhet och homosexuellas likaberättigande?

Redigering: Nån har påpekat att de flesta personer med invandrarbakgrund som bor i Södertälje, inte är muslimer. Stämmer. Det jag ville få fram är att staden har en etnisk svensk befolkning som utgör mindre än hälften av det totala invånarantalet.

Text: Ulf Möller

trivs

Annonser

4 svar to “Muslimsk massinvandring – ett problem?”

 1. Göran Lundbom november 20, 2016 den 11:03 e m #

  En korrigering: De allra flesta med invandrarbakgrund i Södertälje är INTE muslimer, de är ortodoxa kristna. Tvärtom så är muslimer illa tålda i Södertäle, p g av alla dessa assyrier/syrianer som flytt från muslimskt förtryck. Så de gillar inte att deras förtryckare kommer efter dit.

  • tanketornet november 20, 2016 den 11:55 e m #

   Du har rätt, men det är en tolkningsfråga – jag kände till det, men har i texten skrivit angående Södertälje: ”I Malmö, Södertälje och Botkyrka utgör redan idag personer med två etniskt svenska föräldrar färre än halva befolkningen.”

  • tanketornet november 21, 2016 den 9:22 f m #

   Har nu redigerat texten. I slutet av texten görs ett förtydligande.

 2. Frågande november 21, 2016 den 5:01 f m #

  Vad finns det för näring i utländsk Pizza ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: