Vi bör utvisa alla de människor som har den minsta sympati för Islamic State

15 Okt

Geert Wilders:

”Problemet vi står inför i dag i vårt västerländska samhälle är att vi har importerat miljontals människor från islamiska länder med en bakgrund, en kultur, en ideologi av hat, en totalitär ideologi.

För att stoppa islamiseringen av västerländska kulturer måste nationer i väst stoppa islamisk invandring, vilket har lett till en stadig erosion och nedbrytning av varje kristet land där det har prövats.

Ta Libanon som exempel

Libanon hade en majoritet av kristna tills en skenande islamisk invandring vände demografin på 1950-talet och 60-talet. På 1970-talet var det vanligt med jihad-attacker mot kristna familjer och företag ägda av kristna och ända sedan dess har det varit farligt för kristna att leva och utöva sin tro.

Beirut som en gång var ”Mellanösterns Paris”, blev en tredje världen konfliktzon. Europa som gjort en 190-graders sväng i politiken, är nu på samma väg.

Om vi inte i våra egna länder vill se det som händer i dag i Irak och Syrien, bör vi kämpa mot islamiseringen av vårt eget fria samhälle, vilket innebär att vi måste stoppa invandringen från muslimska länder.

Vi bör utvisa alla de människor som har den minsta sympati för Islamic State. Vi bör uppmuntra frivillig repatriering av människor från muslimska länder. Vi bör av-islamisera våra samhällen för att bli fria. Vi ska inte bara bekämpa den islamiska staten där borta – vi bör bekämpa det islamiska monstret i våra egna fria samhällen.”

wilders

Annonser

Ett svar to “Vi bör utvisa alla de människor som har den minsta sympati för Islamic State”

  1. Bhoman oktober 15, 2016 den 8:32 e m #

    Utvisning för minsta lilla skulle lösa många så kallade utmaningar , eller med andra ord , problem som aldrig kan lösas .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: