”Kända polisprofilen från Örebro anmäls efter hätskt inlägg på Facebook”

4 Feb

peter-springare-2

”Kända polisprofilen från Örebro anmäls efter hätskt inlägg på Facebook”
 
 
Peter Springare skriver i sitt anmälda inlägg:
 
Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet. Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.
 
Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.
 
Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.
 
Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.
 
Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.
 
Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.
 
Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.
 
Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan😱🇸🇪🐥
 
 
Annonser

21 svar to “”Kända polisprofilen från Örebro anmäls efter hätskt inlägg på Facebook””

 1. Mathias februari 5, 2017 den 12:28 f m #

  Trodde nästan att alla inom myndigheter va med i liret, riktigt bra att du visar vad som gäller och hur sverige ser ut idag. alla borde veta men tyvärr ser lirarna i idyllen inget av detta.

 2. Rolf Breitner februari 5, 2017 den 7:15 f m #

  Så ledsamt att du blivit anmäld till fb för ditt ärliga inlägg. Jag håller på dig!!
  Kram från en ex-kriminell och ex-degerforsare 😉

 3. larslindblog februari 5, 2017 den 7:18 f m #

  Det vore intressant om man kunde tvinga Reinfeldt & Löfven att kommentera krönikan.
  Man blir så arg på dom ansvariga som släpper in vargar bland lammen

 4. Kaj Habbe februari 5, 2017 den 7:23 f m #

  Jättebra äntligen en som fått nog som vågar säga ifrån de går inte att mörka längre!!

 5. åke nyström februari 5, 2017 den 8:21 f m #

  Hejsan Peter. Väldigt bra och ärligt skrivet. Vi är många i ”firman” som håller med. Stå på dig!

 6. Kjell februari 5, 2017 den 9:59 f m #

  Kan inte någon vidarebefordra detta till Schyffert o Ernman?? Dom påstår ju att detta inte är sant.

  • tomas lilja februari 5, 2017 den 7:46 e m #

   underbart med en medmänniska o dessutom polis som säger som det är. all heder till denna MAN. mera MAN kan man inte bli.

 7. Nisse Andersson februari 5, 2017 den 10:45 f m #

  Sanningen svider i ögonen på dom som försöker ljuga för folket, han berättar ju bara det vi redan vet, belöna honom i stället.

 8. tomas wallblom februari 5, 2017 den 10:55 f m #

  BRA SNUT TALAR SANNING

 9. Carlson Björn februari 5, 2017 den 11:23 f m #

  Alla ni som har läst Peter Springares inlägg ovan i Facebook gratulerar Dej till detta raka och ärliga skrivande. Och att Du samtidigt riskerar så mycket av Din egen ekonomi genom de straffåtgärder som Svenska Staten kan vidta mot Dej ! Nästan alla svenska journalister gömmer denna sanningen. Varför har ni journalister bestämt att aldrig i era artiklar uppge vilken nationalitet som har begått ett brott ? Jag anser, att hela svenska journalistkåren – med mycket få undantag – utför en dirkekt kriminell handling mot svenska folket, eftersom de artiklar som ni hela tiden skriver genomgående är direkta osanningar och lögner. Om någon annan människa i Sverige i det offentliga rummet har haft en annan åsikt, har ni alla journalister gemensamt gått ut och anklagat denna människan för att vara rasistisk! Dvs, er utbildning i svenska ligger på så låg nivå, så undran är ju stor hur ni kan ha blivit journalister ? Men ni ligger väl på samma nivå som alla andra i dagens vänster – sossesamhälle, många av er kan varken läsa eller skriva när ni slutar skolan ! Och detta speglas ju direkt på det sätt som ni bedriver ert jobb – total katastrof för ett rättssamhälle !!

  • Greger februari 6, 2017 den 1:23 e m #

   Bra sagt det är rent ynkligt med svensk journalistik riktiga lögnare och mörkar alla nyheter om kriminella invandrare.

 10. Jocke februari 5, 2017 den 1:37 e m #

  Bästa jag läst på länge. Ser dock inget hat, tvärtom det är ju så det ser ut

 11. C-G Dahlqvist februari 5, 2017 den 2:58 e m #

  Äntligen EN Som fått nog och redovisar den konkreta situationen. Heder åt dig och
  TACK FÖR ATT DU VÅGAR

 12. Solweig februari 5, 2017 den 7:48 e m #

  Heja Peter Springare…att någon vågar öppna truten och säga sanningen..äntligen
  VÅRA POLITIKER ÄR FÖR FEGA O SLÖA…HEJA DIG PETER

 13. Leif hedlund februari 5, 2017 den 8:39 e m #

  Det är bra att du vågar lyfta fram det här.du har så rätt själv så vill jag inte ha något att göra med dom.är 53 år o har levt ett liv som kriminel men har i mina ögon något som kallas tjuvheder.skulle aldrig ge mej på kvinnor o barn eller gammla.

 14. Louise-Marie Karlsson februari 6, 2017 den 9:03 f m #

  Jag Tackar Gud för att du finns Peter det är inte många som törs säga som det är så du ska inte straffas utan hedras med en Tapperhets Medalj kram o håll på som du börjat! ❤️🌟❤️🌟❤️

  • SOLWEIG februari 6, 2017 den 12:11 e m #

   Instämmer helt med Louise-Marie ⚘⚘
   HEJA DIG PETER 💟💟

 15. Rolf Dahlberg februari 6, 2017 den 9:26 f m #

  Ja du det är inte alla svenskar som är blåögda och tror på det som som man läser i tidningar och hör på nyheter .Mer poliser skriker all på då blir det flera att knyta upp armarna på ,nej ge dem befogenheter att sköta sitt jobb som dom kan.Tar dom 30000 så visst finns det 3 som råkar illa ut men det är bara dom som syns i nyheterna .Jag tror och är övertygad om att 95% på landsbygden stöder er(dig)och 65% i storstäderna och resten
  vill väl utföra sina brott i fred …

 16. Christofer Catilan februari 6, 2017 den 10:57 f m #

  Hätskt? 🙂 Yttrandefriheten kan ALDRIG i ett demokratiskt system underkastas några som helst välmenande syften att optimera, än mindre maximera den känslomässiga, ideologiska eller religiösa komforten inom den offentliga debatten.

  Att yttrandefriheten är även skrämmande (för somliga mer än för andra) har sin självklara förklaring i det faktum att dess syfte är att skrämma bort förljugenheten, falskheten, desinformationen i opinionsbildningens och maktens tjänst.

  Sanningar kan man försöka skrämma men de består oavsett. För det behövs det betydligt grövre metoder såsom systematisk och sanktionerad åsiktskontroll.

 17. Greger februari 6, 2017 den 1:19 e m #

  Du säger sanningen Sverige är trött på Löfven och hans lögner ingen vill ha honom kvar! Du borde bli stats minister som sympatiserar med folket som Trump gör och skiter i etablissemanget.

 18. Adéla februari 8, 2017 den 12:29 e m #

  Äntligen NÅGON som vågar reagera!!!
  Tack, vi är många som kan engagera oss men de flesta vågar/orkar inte.
  Det är INTE ”utlänningarnas” fel, det är våra flata politiker som inte vågar/orka ändra på våra regler och lagar.
  Tack DU…SD och många fler som vågar/orkar ifrågasätta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: