Muslimska brödraskapet i Sverige

3 Mar

En rapport om muslimska brödraskapet i Sverige har publicerats. Har själv inte hunnit läsa igenom den, men delar ändå länken till rapporten plus bland annat några länkar till SVT nyheter som handlar om rapporten och den kritik den fått, eftersom innehållet är av vikt för svenska medborgare som betalar skatt till denna typ av organisationer och därigenom bidrar till en ökad islamisering och på sikt till sannolikt sin egen undergång om inte denna typ av organisationer blir av med sina bidrag och deras agenda blir avslöjad i det offentliga ljuset.

Inte bara svenska skattebetalare som bör ta del av denna rapport, utan även barn och ungdomar som i framtiden sannolikt blir de som drabbats hårdast av effekterna från muslimsk asylmassinvandring och ökad islamisering. De blir de verkliga offren för vad jag och andra vuxna i vårt land har tillåtit och i vissa fall accepterat och respekterat.

Hög tid att vi tar striden mot islam på allvar.

Att tillåta att islam brer ut sig och att muslimer positivt särbehandlas, är ungefär som att lägga sig platt för kommunismen, nazismen eller nån annan totalitär, fascistoid ideologi. Svenskar ”la sig platt” för nazisterna och Hitler då vi tillät tyska trupper resa igenom vårt land för att ockupera Norge på 1940-talet.

Ska vi låta historien upprepa sig och själva bli de som drabbas denna gång?

Någon har sagt, att det enda historien lär oss, är att den inte lär oss något. Det kan stämma. Historiska misstag har en tendens att upprepas i olika versioner och nya skepnader. Idag är det inte nazismen eller kommunismen som är den största faran mot vårt samhälle och vår civilisation.

Faran heter islamism.

Okunskap är ondskans moder.

En ”bra” sak, är att en grupp ”forskare” innehållande bland annat ”islamologen” Mattias Gardell har ”sågat” denna rapport. Det ser jag som ett tecken på att rapporten innehåller sånt som stör deras mål att fortsätta islamisera Sverige.

Anser att en ödesfråga för svenska folket och vår civilisation, är om vi vill tillåta fortsatt muslimsk asylmassinvandring och ökad islamisering av vårt samhälle.

Anser inte att jag överdriver, när jag påstår att vi etniska svenskar inom en inte allt för avlägsen framtid kommer att bli en minoritet i vårt eget land och att islam sannolikt kommer att bli den dominerande religionen OM inget radikalt görs mycket snart.

Vi har enligt mig inte 15-25 år på oss att ändra kurs. Snarare, blir de närmaste valet en av våra sista möjligheter att ändra kurs.

Du vet antagligen hur det ser ut i länder där islam tillåts dominera? Islams dominans innebär slutet bland annat för demokrati, yttrandefrihet, jämställdhet och homosexuellas likaberättigande. Kort sagt: Slutet för vår civilisation så som vi känner den idag.

Många påstår att talet om att svenskarna i framtiden riskerar att bli minoritet i sitt eget land, bara är ”skitsnack” och ”en myt”.

Då ber jag dessa förklara hur den demografiska bilden ser ut i Sveriges tredje största stad, Malmö. Där utgör personer med två etniskt svenska föräldrar färre än 50% av befolkningen. Även i Södertälje och Botkyrka, utgör den etniskt svenska delen av befolkningen färre än 50%. I flera större svenska städer närmar sig personer med invandrarbakgrund 50% av befolkningen och många av dessa personer med invandrarbakgrund har snarare sin lojalitet till islam än till det svenska samhället.

Min egen födelse- och uppväxtstad, Landskrona, är en av de städer som följer tätt efter Malmö och den svenska andelen av befolkningen krymper konstant.

”Landskrona en levande stadskärna. Nu står flera lokaler tomma. I dag bor 7 804 personer i centrum, varav 42 procent har utländsk bakgrund. Andelen invandrare i hela Landskrona är betydligt lägre, 27 procent. Många äldre Landskronabor känner inte igen sig i stadsbilden och allt fler invånare är rädda för att vistas här, enligt polisens nya trygghetsmätning som Kvällsposten tagit del av. De åker hellre till köpcentrum utanför tätorten och ungdomar åker till Helsingborg och Malmö.”

Detta från en gammal artikel: har för mig att andelen med utländsk bakgrund var omkring 40% senast jag kontrollerade siffrorna.
”Alla som har råd flyttar ut från Landskrona centrum”

Man kan också titta på hur den demografiska profilen ser ut för vårt land i vissa åldersgrupper. I åldern 0-50 år, utgör personer med invandrarbakgrund en stor andel av befolkningen.

De ”forskare”, ”journalister”, ”debattörer” eller vad de nu än kallar sig, som försöker förminska fakta och hånar och försöker förlöjliga de som varnar för exempelvis faran med islam och den stora invandringen av muslimer, agerar som nyttiga idioter för islam.

Enligt mig är de svenskar som agerar nyttiga idioter för islam våra egentliga fiender. Det är de som exempelvis inte sällan har betydande poster i media eller politik där de kan påverka både samhällsdebatten och den praktiskt förda politiken.

Därför delar jag nu dessa länkar, varav en länk är rapporten om Muslimska brödraskapet i Sverige. Har inte hunnit läsa den, men kommer troligtvis gör det ikväll eller under helgen.

Hoppas så många som möjligt – helst alla som är bosatta i vårt land – läser den.

Det handlar om vårt öde och hur vi vill ha vår framtid! Kanske det inte är för sent att stoppa tillströmningen av muslimer till Sverige och kanske det inte är för sent att stoppa islams utbredning och det svenska samhällets anpassning till denna vidriga ideologi. Men dessvärre ser det illa ut, inte minst ur ett demografiskt perspektiv, oavsett vad de nyttiga idioterna för islam påstår.

Jag är djupt oroad!!!

Rapporten:

Muslimska Brödraskapet i Sverige

Red: Dr. Magnus Norell
(Med Docent Aje Carlbom & Fil. Kand Pierre Durrani)
På uppdrag av MSB, november-december 2016.

”Under årens lopp har MB genom en uppsjö av organisationer kunnat etablera en helt dominerande position inom det statsunderstödda så kallade civilsamhällets muslimska del. Det är många miljoner som slussats in från svenska skattebetalare in i världens största islamistiska organisations svenska gren. Det betyder att staten och dess medborgare finansiellt och organisatoriskt hjälpt till att etablera många organisationer med direkt eller indirekt koppling till MB. Många av dessa organisationer erhåller statsbidrag genom t.ex. SST, MUCF och Allmänna Arvsfonden. Utöver statliga myndigheter delar också regionala och kommunala myndigheter ut stöd och bidrag i form av olika projektbidrag.”

https://www.msb.se/Upload/Kunskapsbank/Studier/Muslimska_Brodraskapet_i_Sverige_DNR_2107-1287.pdf

MSB om förstudien Muslimska brödraskapet i Sverige

”Rapport om Muslimska brödraskapet sågas”

”Forskare sågar terrorexperten Magnus Norells rapport om islamism i Sverige”

”MSB: Vi vet väldigt lite om Muslimska brödraskapet”

”Norell slår tillbaka: Muslimska brödraskapet väl etablerat i Sverige”

Expert: ”Tydliga indikationer på Muslimska brödraskapets närvaro i Sverige”

Affes Statistik-blogg – Folkutbytet ångar på

”Framtidens Sverige.” Publicerad 2010 och idag närmar vi oss ännu mer det scenario som syns i videon:

”Norrmän i minoritet i Norge inom 30 år”

”Svenskar i minoritet 2049 (Länkar i videobeskrivningen)”

Bild: Statsvetaren Magnus Norell. Foto: Rajesh Kumar Singh/AP/Drago Prvulovic/TT/Christine Olsson/SCANPIX

Text: Ulf Möller

muslimska-brodraskapet

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: