Sofia Olsson Olsén i AB:

8 Apr

Sofia Olsson Olsén i AB:

”Era jävla pk idioter! Må fan ta era naiva vänstersvin!. Är ni nöjda nu era djävla PK-fascister på Aftonbladet, Expressen, Sydsvenskan, SVT etc…”, skriver Allan. Berit och Allan har tydligt gjort sina val. De har valt hatet, de har bestämt sig redan innan de vet orsaken till attacken, innan de vet vem som utfört den eller motivet. Berit och Allan är terrorismens starkaste supportar – för de gör exakt det som terroristerna vill. De väljer rädslan istället för kärleken.”

Olsson Olsén de har inte valt hatet, de är rädda, arga och frustrerade. Och att inte vara rädd i det här läget är ett råd som bara en idiot kan lyda. Vi kan inte leva som vanligt. Vi måste undvika folksamlingar. Allt annat kan kosta dig livet.

Olsson Olsén jag vill upplysa dig om att det finns politiska extremister som utifrån sin ideologiska föreställning motsätter sig vår demokrati. Under en lång tid har denna fientliga rörelse tillåtits att slå rot i Sverige. Och den kallas för islamismen. Denna rörelse är i dag det största enskilda internpolitiska hotet mot vår demokrati, mot oss som lever här.

Vi har hela tiden haft ett moraliskt ansvar att göra vad som står i vår makt för att stoppa Sverige från att bli en bas varifrån våldsbejakande islamism kan breda ut sig. Det ansvaret har inte tagits.

Istället har vi, påhejade av journalister som dig, bjudits på pjäser som ”Jihadisten” vars mål är att förmänskliga terrorister. Hade nu ”Jihadisten” byggt på en förståelse om varför återvändande terrorister ska fråntas sitt medborgarskap och utvisas, och framför allt en förståelse om varför Sverige inte via skattemedel ska erbjuda återvändare jobb och bostad, då hade pjäsen fyllt en viktig funktion.

Därför är det helt fel av dig att prata om att Berit och Allan väljer hatet när Sverige låter återvändande jihadister få företräde till jobb och svenska politiker tycks tro att den ideologiska övertygelsen snabbt kommer överges efter terapi eller genom ökad förståelse.

Och de som tydligast har varnat för den våldsbejakande islamismen och dess konsekvenser har stämplats ut som alarmister med grumliga agendor. Lite som du, Olsson Olsén insinuerar i din artikel.

När människor slaktas när de en fredag är ute på stan i Sverige 2017 är det inte i Allans eller Berits syndaregister du ska leta. Du ska se och fördöma det som ligger framför dina ögon!

Text: Madeleine E Lilja Rönnquist

poliserna-jpg

lastbil-dagenefter-jpg

Annonser

5 svar to “Sofia Olsson Olsén i AB:”

 1. Anne-Marie G Wouda april 8, 2017 den 9:04 f m #

  Madeleine E Lilja Rönnquist Mycket bra igen. Eloge

  • Madeleine E Lilja Rönnquist april 15, 2017 den 7:02 f m #

   Tack 🙂

 2. mgonja april 8, 2017 den 1:53 e m #

  Alla muslimer är inte terrorister där har Sofia Olsson rätt, men de är ändå medansvariga så länge de är tysta och låter extremisterna hållas.
  Och det är journalister som Sofia som gör att de inte behöver ta ställning utan kan fortfarande vara galningarnas passiva medlöpare.
  De enda muslimer som inte är delaktiga är de som öppet kämpar mot islam, islamisterna och moralpoliserna i Sveriges inhemska Mellanöstern

 3. larslindblog april 8, 2017 den 2:10 e m #

  Bra skrivet !!

  • Madeleine E Lilja Rönnquist april 15, 2017 den 7:01 f m #

   Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: