Är blonda och blåögda människor intelligentare eller snällare än andra?

10 Apr

17523588_389994331387491_1923765239105874572_n

Är blonda och blåögda människor intelligentare eller snällare än andra? Starkare eller bättre? Nej. Men detta är det typiska utseendet i Sverige och Norden. Det är inget att skämmas för och inget att be om ursäkt för. Det är inte rasism att påpeka det. Det är inget fel att gilla hur ens eget folk ser ut, eller rent av föredra det. Utlänningar ÄLSKAR vårt sällsynta och unika utseende. Vi med det traditionellt nordiska utseendet är en LITEN minoritet bland världens befolkning idag. Förr såg hela Europa ut som oss – men inflöden av diverse annat folk har ändrat den situationen i Sydeuropa. Ungefär 8% i världen har blå ögon. Ännu färre har blont hår. Det är inte rasism eller diskriminering att konstatera.

Våra gener är recessiva, dvs slås ut av de starkare generna för bruna ögon, hy och hårfärg när man blandar. Det är fakta. Vilka är det egentligen som är minoritet? Det är ju VI! Inte afrikaner eller araber, och framförallt inte kineser eller indier. Undersök själv. Baserat på dagens befolkningssituation i Sverige så är etniska svenskar med traditionellt svenskt utseende minoritet inom högst 30 år. Troligen mindre. Utvecklingen går inte att stoppa såvida man inte ändrar befolkningsunderlaget. När ickeeuropeiska väl blivit en större grupp än europeiska i landet så kommer eskalationen av situationen gå snabbare. Kom ihåg att våra gener är svagare, d.v.s recessiva. Utvecklingen är exponentiell.

Ni som läst Tino Sanandajis bok, hjälp gärna till med fakta. Under Antiken var Greklands befolkning blonda. När projektet som är på gång i Sverige löpt linan ut så kommer genomsnittssvensken se ut ungefär som en nordafrikan eller arab. Inflödet i Grekland var aldrig så överväldigande som det varit i Sverige. Detta är helt logiskt och vetenskapligt och inte något som kan bestridas. Njut av våra söta lintottar medan ni kan!

Text: Hanna Nilsson

Annonser

Ett svar to “Är blonda och blåögda människor intelligentare eller snällare än andra?”

  1. larslindblog april 10, 2017 den 6:03 e m #

    rara bilder , så såg jag ut på 1950 talet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: