Miljöpartiet är inte regeringsdugliga

16 Apr

Läser i nyhetsflödet att MP i senaste mätningen hamnat under spärren. Det är inget som förvånar mig. MP har under sin regeringstid kantats av många problem. Senast illustrerat av Mehmet Kaplans avgång efter dinerande med extremister, och påstådda kontakter med islamister.

Och just detta med islamismen är MP:s stora problem. Man driver separatism genom skilda badtider, försvar av burka, jämför IS mördare med Finlandsfrivilliga.

Medborgarna ser tydligt hur islam är viktigare än jämställdhet, miljöfrågor eller till och med ett demokratiskt sinnelag. När Kaplan och Yasri Khan debatten rasade som allra mest tog det väldigt lång tid innan språkrören fattade att folk i allmänhet tyckte det var diskriminerande att vägra ta kvinnor i hand eller att man ansåg att det är demokratifientligt att umgås med Erdoganföreträdare.

MP säger att de är företrädare för HBTQ, feminism och mot parallella samhällen. MEN i verkligheten stödjer de islamistiska organisationer via bidrag från Kultur- och skoldepartement.

Så här inför valet 2018 borde politiker och medborgare ställa sig frågan varför islamistiska hatpredikanter uppmanat sina medlemmar att rösta på MP. Naturligtvis har detta att göra med partiets acceptans för islamistiska attribut som slöja eller separata badtider med mera.

MP blundar och förnekar de problem som uppstår i kölvattnet av låta islam flytta fram sina positioner i samhället. Problem med islamism förklaras bort enbart som socio-ekonomiska frågor. Allt annat, och alla andra stämplas som islamofobiskt och islamofober.

Får MP ytterligare utrymme i regeringsställning kommer Sverige i det långa perspektivet bli en stat som inte längre fungerar i demokratisk ordning. Islamistiska och slutna parallella samhällen styrda av sharia kommer fortsätta bildas och befästas.

I det korta perspektivet så kommer hedersvåld frodas i form av kvinnoförtryck med oskuldskontroller, könsstympning, barnäktenskap och inlåsta kvinnor som inte får ta del av vår jämställdhet också fortsätta.

Alla dessa tusentals mödomshinnekontroller, könsstympning, shariapoliser som ger sig på kvinnor i förorten, burka, niqab, hijab är synliga tecken på en underkastelse som står i opposition med det demokratiska och jämställda samhället.

MP är kort och gott inte regeringsdugliga, passar ej heller in i den politiska verkligheten. De borde förpassas till att sitta under en ek och tjura. För övrigt sitter där redan en före detta bostadsminister och en före detta klimatminister och tjurar, så de skulle hamna i gott sällskap.

Text: Madeleine E Lilja Rönnquist

”Sifo: MP rasar under riksdagsspärren” 

mp-kongress-jpg

 

Annonser

2 svar to “Miljöpartiet är inte regeringsdugliga”

 1. Katarina Elsässer april 16, 2017 den 10:31 f m #

  Mp , V och S skadar landet met än vi tror,
  F! samma sjukdomsbild.
  Låt oss en gång för alla skicka dem ut till kylan som de har skapat åt folket.
  De förtjänar ingen nåd och inga pensioner utan borde bli åtalat och dömas till skadestånd och återbetalning av sina löner och förmåner till svenska folket.

 2. Hans Nilsson april 16, 2017 den 6:05 e m #

  Av de partier som har ingått i någon regering de senaste 40 åren har det nu med facit i hand INTE varit något som har varit dugliga till att styra Sverige för Svenskarnas bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: