Hoppas ”givetvis” på Le Pen som Frankrikes president, men…

24 Apr

Dessvärre tror jag att länder som Frankrike och Storbritannien redan är mer eller mindre förlorade. Snart också Sverige: Malmö är redan ”förlorad”, snart också Göteborg.

Många länder har tagit emot många asylsökande muslimer och vänstern är ”stark” och har många anhängare i dessa länder.

När majoriteten i ett land består av muslimer och vänstersympatisörer, så spelar det mindre roll vad den inhemska, sunt tänkande minoriteten anser. De blir rasiststämplade och placerade i kylan. Det kan vi se även i Sverige, där sju riksdagspartiers förtroendevalda öppet mobbar ett åttonde och är beredda att ”gå över lik” bara de kan utestänga SD från inflytande.

I Frankrike har man länge haft stora problem. Jag länkar till ett exempel från youtube. Jag vill kalla det en inbördeskrigsliknande situation. I Storbritannien pågår enligt mig en fortsatt stor och utbredd islamisering. I London har de exempelvis en borgmästare som är muslim. Hur kunde han bli vald, om inte muslimerna och vänsteranhängarna är i majoritet? En av hans första åtgärder som borgmästare, var att förbjuda reklam som visar lättklädda kvinnor. Detta under förevändningen att han ville motverka ”anorexia-reklam”, eftersom han själv har döttrar och inte anser att de ska ha sådana förebilder.

Så klart skitsnack: I grunden handlar det om islams kvinnosyn. Tragiskt att folk är så lättlurade och köper muslimernas ”förklaringar” då de kräver särbehandling och lagändringar.

De beslutsfattande politikerna i många europeiska länder, har bäddat för inbördeskrig. Djupt tragiskt, men jag kan inte se det på nåt annat sätt.

Vad anser du?

Text: Ulf Möller

lepen-jpg (1)

Annonser

3 svar to “Hoppas ”givetvis” på Le Pen som Frankrikes president, men…”

 1. Katarina Elsässer april 24, 2017 den 11:03 f m #

  Jag är också rädd att både Tyskland och Sverige tillhör de förlorande länder.Vi är dessutom alldeles för lata och flata att ens värja oss med ord,visst det finns några undantag, men de flesta bryr sig inte så länge de har lediga helger,gratis barnomsorg,skola om än en dålig sådan,Tacos på fredag och grillen het på lördag.Starköl i glaset och andra att skylla på.

  • Hans Nilsson april 24, 2017 den 11:41 f m #

   Svenskens flathet har pågått i minst 60 år så det är inget man ändrar på i en handvändning. Förr gick tiden åt att få det mest basala i livet på plats nu är det fredagsmys med pilsner och vin, utlandssemestrar, nya bilen, kanske förnya hemmet en aning som upptar som upptar stora delar av svenskens fria tid. Sverige är förlorat så det blir dagens barn och deras barn som får försöka samla ihop spillrorna av ett havererat land och göra det bästa av sina liv..

 2. Anne-Marie G Wouda april 24, 2017 den 11:55 f m #

  Jag hoppas naturligtvis Marine Le Pen vinner, men det kan bli svårt som du säger, Tror Macron fått hjälp från dom andra aktörerna som ändå inte hade en chans att vinna , dom har ju bett sina väljare rösta på Macron för att minska Le Pens chanser. Tror inte Fellon var med i det sällskapet p g a hans siffror. Som läget nu är i Europa är det totalt skrämmande, Vänstern tror dom gör Islam en tjänst men då vet dem inte med vilka dom har att göra med, Så fort Islamiseringen är gjord i Sverige , alltså att dom tagit över helt kommer dessa S och V få sitt livs överraskning om dom inte konverterar, eller betalar för att få överleva , och den överlevnaden blir nog inget nöje, utan slavar till muslimer blir dom. S, MP, V, FI C L hur tänker dom är dom totalt avsaknad av realistiskt tänkande har ingen av dem läst koranen eller tagit reda på av en icke Imam eller muslim vad det handlar om egentligen. Jag är vettskrämd och så orolig för mina nära och kära .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: