Hyckleri: tar ”avstånd” från SD men driver deras politik.

6 Maj

Just nu pågår en slags kampanj mot SD i form av olika artiklar producerade i akt och mening att misskreditera partiet: ”Här är SD:s nazistiska rötter, Anna Kinberg Batra” (Expressen), ”Därför tröttnade SD på skinnskallarnas musik” (AB) etc.

Journalisterna är så uppenbart en del av etablissemanget. Alltså samma etablissemang som behandlar SD och dess sympatisörer, eller för den del vem som helst som ens tänker i andra banor än de röda fanornas färg, som paria. Dessutom tycks varje journalist tro att SD-väljare enbart missnöjesröstar. Det är en korkad analys för att uttrycka sig milt.

Vad de inte förstår är att idag är den ”humana” flyktingpolitiken död. Den dog på grund av politikens och etablissemangets behov av att visa välvilja mot ALLA människor som lider och deras ovilja att se de problem som det medförde.

Fortfarande och trots detta fortsätter etablissemanget att förneka och hoppas på att alla problem kommer lösa sig med hjälp av lite mer ”humanism”. Sanningen är ju, alltså samma sanning som alla SD-väljare/sympatisörer, för länge sedan förstått, den att den akuta flyktingkrisen inte på långa vägar är över. Och att det inte längre finns några möjligheter för Sverige att kunna återgå till den tidigare politiken. Herregud, de problem vi står i nu och inför kommer ta decennier att lösa!

Idag bejakar dessutom de flesta partier samma ståndpunkter som SD samtidigt som de tror att de kan komma undan med konststycket att hyckla på allra högsta nivå: man tar ”avstånd” från SD men driver deras politik.

Men beskyllningarna kring SD och dess väljare kommer fortsätta komma från vänster som från höger och hatet kommer fortsätta riktas mot alla de modiga som företräder en ansvarsfull politik. De kommer att kallas allt från nazister och fascister, till rasister. Många kommer till och med sparkas från sina arbeten, från sina fackliga uppdrag, mista sina nära och kära medan andra kommer förföljas och förtalas.

Det är svårt att erkänna att det man gör är fel, men det tycks vara ännu svårare att förstå de allvarliga konsekvenser deras så kallade humanism medfört och medför.

Vi som förstått vet att för att överhuvudtaget kunna hantera alla de problem som uppstått i kölvattnet av invandringen måste alla som haft och har ansvarspositioner i dåvarande och i nuvarande regering, i dåvarande och i nuvarande opposition, liksom för dåvarande och nuvarande opinionsbildare i media inse sin egen skuld och ta sitt ansvar för att ett helt land havererat.

Nu finns det tack och lov en stark bromskloss. Alla dessa insiktsfulla och modiga debattörer och politiker som nu öppet vågar gå mot strömmen. De avfärdas inte lika enkelt längre. Och många av dem är beredda att betala det orimligt höga priset: att mista sina arbeten, sina nära och kära, att buntas ihop med rasister, populister och andra ljusskygga mörkermän, för att rädda det som räddas kan av det land som en gång hette Sverige.

Text: Madeleine E Lilja Rönnquist

Byxor LOW (1)
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: