Hur är detta möjligt?

7 Maj

K-B Bengtsson i Expressen:

”Feministiskt initiativ. Det ökar med 1,5 procentenheter till 3,3 procent, vilket är högre än partiets valresultat 2014 (3,1).”

Bengtssons egen analys är att de MP:ister som känner sig svikna och som brinner för en generös invandringspolitik frestas av F!. I deras partiprogram står bland annat:

”Fi ska verka för en fri värld där människor kan röra sig fritt och bosätta sig var de vill på jorden”. De vill också utmana den heterosexuella normen. Vad det nu är? Alla kvinnor som tycker om män, eller?

1970-talets kvinnokamp lyckades tillsammans med männen förändra Sverige till ett jämställt land. Men det samhälle som de med blod, svett och tårar byggde upp har helt trasas sönder av av F!, eller rättare sagt, radikalfeminismen.

Med förföljelser och hat på internet och hot om att förstöra människors liv bedriver de sin så kallade feministiska kamp.

Alla minns vi vilket haveri det var för den ”feministiska” utrikespolitiken när det svenska statsrådet på bild uppträdde med slöja på huvudet. Det var olyckligt av två skäl: Det ena var att det kommer att användas som propaganda i Iran. Det andra, mer allvarliga, handlade förstås om alla de kvinnor som tvingas leva i hedersförtryck i Sverige.

Medlemmar ur Facebookgruppen ”Muslimska feminister” skrev 2015: ”Det är lika bisarrt att påstå att en bikini eller ett par klackskor är förtryckande plagg som att påstå att en slöja är det. För slöjan är en feministisk symbol.”

En feministisk symbol?! Så kan bara individer som inte fötts in i ett redan jämställt samhälle, skriva.

Att sitta i regering medför krav på ansvarstagande för Sverige och den förda politiken, det har MP och det kommer F! misslyckas med över hela linjen.

Miljöpartiets tid i regering har kantats av problem. Det fick sin upplösning i Kaplan-affären. Dinerande med extremister och kontakter med islamister skapade tillslut en ohållbar situation.

Efter högljudd kritik, från i stort sagt alla håll, hade Löfven tillsist inte längre några andra alternativ än att entlediga honom. Men även om just de händelserna ledde fram till det resultatet är de inte unika för MP. De var/är helt enkelt en del av ett större problematiskt mönster, samma mönster finner vi inom F!.

Precis som, MP blundar och förnekar F! problem som uppstår i kölvattnet av låta islam flytta fram sina positioner i samhället.

Får F! möjlighet att ingå i ett regeringsunderlag kommer Sverige i det långa perspektivet bli en stat som inte längre fungerar i demokratisk ordning. Islamistiska och slutna parallella samhällen styrda av sharia kommer fortsätta växa.

I det korta perspektivet så kommer, dessa radikalfeminister se till att hedersvåldet får fortsätta frodas i form av kvinnoförtryck med oskuldskontroller, könsstympning, barnäktenskap och inlåsta kvinnor som inte får ta del av vår jämställdhet.

Precis som MP, är F! inte regeringsdugliga, de passar ej heller in i den politiska verkligheten. De borde helt enkelt förpassas till politiska sophögen.

Text: Madeleine E Lilja Rönnquist

FI 2
Annonser

Ett svar to “Hur är detta möjligt?”

  1. Anne-Marie G Wouda maj 7, 2017 den 9:18 f m #

    FI s medlemmar och väljare får man förmoda kommer att konvertera till Islam, om inte kommer dom förmodligen bli dom första att ångra sig bittert. Finns heller ingen ångervecka att luta sig mot då. FI tillsammans med 7 klövern gör ju vad dem kan för att påskynda Islamiseringen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: