Socialdemokratins värdegrundspolitik bygger på PK-ismen och oreglerad invandring

9 Maj

Expressen: ”Antalet asylsökande som kommer till Sverige har eskalerat kraftigt efter att id-kontrollerna tagits bort. – Jag tror att detta bara är i begynnelsen av vad som kan komma framöver, säger Michael Mattsson, gränspolischef i region Syd till Sveriges Radio Malmö.”

Det verkar som att main-stream-medier är förvånade över förändringen. Vänta bara till att budskapet om att id-kontrollerna är borta riktigt slagit igenom – då kommer vi se de riktigt stora effekterna av det här korkade beslutet.

När krisen återigen är ett faktum kommer vi ånyo få höra uttalanden från regeringen om att det här kunde de aldrig ha förutspått, Sverige måste ha varit naiva igen och folket surrealistiska som inte förstod att vi har regeringen som själva inte förstår att de är en regering med en vision om öppna gränser, som de bara inte kan låta bli att driva igenom.

Vi får inte glömma bort att vi just nu inte har med en professionell regering att göra. Här måste vi tänka på att de inbillar sig att de representerar folket genom att ljuga.

I oktober 2015 var som ni minns den svenska öppenheten gränslös. Stefan Löfven höll eldande och känslofyllda tal om hur hans Sverige inte bygger några murar. En månad ändrades tonläget avsevärt. Med en gråtande Åsa Romson vid sin sida aviserades, att regeringen skulle införa gränskontroll. Och så skedde.

Den 180-graderssvängen har de själva naturligtvis inte kunnat smälta. Den har förvirrat dem och deras anhängare eftersom de fortfarande omfamnar öppna-gränser-politiken.

Att regeringen i ett nafs legitimerade SD:s mer restriktiva flyktingpolitik ville man inte låtsas om. Såklart var och är regringens hållning hycklande eftersom de samtidigt konstant upprepat mantrat om hur viktigt det var att värna asylrätten. Nåja, hyckleri ingår tydligen i regeringens vardag.

Vad som är allvarligare är lögnen. De har lugnat ned väljarna med tuff retorik, samtidigt som de så snabbt som möjligt luckrat upp kontrollerna igen.

Att ändra retoriken är inte detsamma som att ändra politiken och faktiskt ta det nödvändiga ansvar för landet som de borde. Genom det här beslutet visar Socialdemokraterna att de inte lärt sig ett dugg. Den som hoppas på en regeringsduglig Socialdemokrati- ni vet den som värnar välfärden och det land de själva lever och verkar i – den kommer att få vänta länge.

Dagens Socialdemokrati har en värdegrundspolitik som bygger på PK-ismen och oreglerad invandring. Den står över allt annat. En röst Socialdemokraterna är kort och kort en röst på öppna gränser.

Text: Madeleine E Lilja Rönnquist

KAPPAN LOW

Annonser

Ett svar to “Socialdemokratins värdegrundspolitik bygger på PK-ismen och oreglerad invandring”

  1. Anne-Marie G Wouda maj 9, 2017 den 8:11 f m #

    Så bra Madeleine applåder till dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: