Flyktingar, välfärdsmigranter, desertörer – eller…?

5 Jul

svt_rapport_vidareÄven om framtiden ser mörk ut och relativt många av de asylsökare som kommit hit är kriminella och farliga personer, måste vi komma ihåg:

De unga och starka män som kommer hit som asylsökare, påstår sig ha flytt från sitt land. Med andra ord har de fegt lämnat sitt land, istället för att ta striden.

Vilken benämning anser du att en ung och stark man i sina ”bästa år” är värd, om han har ”flytt” sitt land istället för att stanna kvar och kämpa och bygga upp? Hur benämner du de män som ”flyr” och lämnar kvinnor och barn kvar?

Skulle du själv flytt istället för att ta striden – och dessutom lämnat din kvinna och dina barn kvar, för att ”de kan komma senare”, om det hade varit ett brinnande krig?

 

Bildkommentar:
Observera att SVT valt en bild som visar många barn – medan verkligheten är den, att de flesta asylsökare är relativt unga män. (Propagandavision)

Text: Ulf Möller

 

Annonser

2 svar to “Flyktingar, välfärdsmigranter, desertörer – eller…?”

  1. Anne-Marie G Wouda juli 5, 2017 den 6:15 e m #

    Ja vad jag kallar dem. Desertörer och avarter som ska skickas tillbaka hem, Är det krig i deras land skicka då istället fru och barn.

  2. majornsblogg juli 6, 2017 den 7:42 e m #

    Ynkligt att lämna fru och barn kvar! Ännu ynkligare är att begå brott i ett land som bjuder på allt. Drar skam över alla därifrån !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: