Ludwig, 3, är blind och rullstolsburen – får ingen assistans

24 Sep
Det ”riktiga” barnet Ludwig, 3 år, som är funktionshindrad nekas assistans, eftersom kommunen menar det är ”för dyrt”.
 
Samtidigt kan samma kommuner som nekar svenska medborgare assistanshjälp, ödsla pengar och resurser på ”ensamkommande” män som ljuger om sin ålder och köpa in bostadsrätter som hyrs ut till ”nyanlända”. En man som ljugit om sin ålder kan kosta allt från 700 000:- per år till långt över miljonen.
 
”Storfamiljen” i Nacka, där en man, hans tre fruar och sexton barn får bo i tre bostadsrätter, kostar cirka 100 000;- i månaden i bidrag och bistånd och bostäderna som köpts in till dem kostade cirka 14 miljoner. DÅ finns det pengar. Men för svenska medborgare som arbetat och betalat skatt och för riktiga barn, påstås det varken finnas pengar eller resurser.
 
Dessvärre har jag förnuftsmässigt/logiskt i stort sett tappat hoppet: Jag menar, att vi kan se detta land som förlorat. Det är bara en tidsfråga innan muslimerna blir i majoritet. Om inte svensken fortsätter lägga sig platt, kommer vi att få se inbördeskrig och ekonomisk kris inom en inte allt för avlägsen framtid.
 
Innan dess kommer vi inom de närmaste åren se en stor och utbredd bostadsbrist. Detta kommer troligtvis att göra framför allt många ”nyanlända” frustrerade då de inte får alla förmåner som de förväntat sig så snabbt som de hoppats på. Får de inte bostäder, kommer detta att öka spänningarna i samhället och det ökar våldet. Vi kommer att se protester, kravaller och upplopp. Kommunerna kommer fortsätta köpa in bostadsrätter för stora belopp, men till sist kommer det även att bli brist på bostadsrätter och kommunernas pengar kommer att ta slut. Malmö som inte klarat sin egen ekonomi under många år och måste ta emot utjämningsbidrag från kommuner som klarar sin ekonomi, har köpt in flera hundra bostadsrätter och det måste handla om flera hundra miljoner eller miljarder i kostnader. Bostäder i Malmö är inte billiga. För inte så länge sen såldes den dyraste bostadsrätten någonsin i Malmö.
 
Det saknas bostäder både till svenska ungdomar och till ”nyanlända”.
 
Undrar när vi får läsa om att kommunerna köper in bostadsrätter till svenska ungdomar som idag är tvingade att bo hemma hos sina föräldrar pga långa bostadsköer och bostadsbrist?
 
Sannolikt aldrig!
 
Riktiga barn och ungdomar och svenska medborgare, behandlas som andra klassens invånare i sitt eget land!
 
Text: Ulf Möller
”Ludwig, 3, är blind och rullstolsburen – får ingen assistans”
Andra exempel:
”Fick indragen assistans – tvingas ringa brandkår för att gå på toa”
120229_ensamkommande
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: