Varför kastar Hanna Wigh skit på SD?

27 Sep

Det står nu klart att Hanna Wigh tidigare inte sagt hela sanningen:

Det var ingen ”random snuskig gubbe” som fört in sin hand i hennes byxor.

Det är en man som hon varit tillsammans med under en längre tid och haft sexuellt umgänge med många gånger.

Mannen har med andra ord haft sina händer på hennes kropp många gånger tidigare. Genomfört samlag osv.

Vid det tillfälle som Hanna Wigh påstår sig blivit sexuellt trakasserad, saknas vittnen. Teknisk bevisning är inte att tänka på, eftersom de varit i en långvarig och ömsesidig sexuell relation.

Hennes ord står mot hans.

OM detta mot alla odds skulle leda till åtal, tappar jag förtroendet ännu en gång för svenskt rättväsende.

Många som blivit våldtagna av okända män får ingen upprättelse och polisanmälningar leder inte till åtal även om gärningsmannen är känd av polisen, som inte ens kallas till förhör. Polisen lägger anmälningar i papperskorgen. Blir ingen utredning. Inga förhör. Inget åtal. Ingen rättegång. Ingen dom. Inget straff.

Varför drar Hanna Wigh upp detta med ”handen innanför mina byxor” efter så lång tid?

Hur många gånger har han haft handen innanför hennes byxor under den period de var tillsammans? 100? 1000? Kanske flera gånger om dagen under flera års tid?

Detta handlar enligt mig inte om att mannen som hon haft en långvarig relation med, har fört in en hand mellan hennes ben. Det brukade han väl göra och normalt sett, antar jag att hon har njutit av att mannen hon var tillsammans med vidrörde hennes kropp med sina händer.

Innan jag hade dessa fakta klara för mig, såg jag detta som en tänkbar skandal. Typ: ”Pervers skithög i riksdagen”. Men nu visade det sig att denna ”snuskgubbe” är en person som Hanna Wigh levt i ett intimt förhållande med under kanske flera års tid. Om jag förstår det rätt kan det röra sig om cirka två år under den tid de arbetat i riksdagen tillsammans som förtroendevalda för SD och tydligen hade de även en relation innan 2014, då Wigh blev riksdagsledamot. Gissning: De har från och till umgåtts intimt, under minst två, men kanske tre eller fyra års tid. Inget ”one night stand”.

Varför kastar Hanna Wigh skit på SD?

Jag menar att det ”enkla” och sannolikt rätta svaret på den frågan är:

Hanna Wigh hade hoppats på fortsatt klättring på partistegen och fortsatt arbete som förtroendevald riksdagsledamot, med kanske livstids försörjning.

När det stod klart att hon inte blev med på SD:s riksdagslista för valet 2018, blev hon besviken, frustrerad och hämndlysten.

Kommentar till Hanna Wighs uttalande i videoklippet ”Hanna Wigh(SD) skulle hellre sätta sin dotter i Koranskola än att låta henne gå med i SDU”:

Hanna Wigh är 30 år. Hon har varit med i SD i många år. Varit förtroendevald SD-representant i sin kommun under en mandatperiod och varit i riksdagen under snart en mandatperiod. Minst sju år som förtroendevald. Jag gissar hon varit med i SD i cirka tio år. Innan dess kanske hon under några år varit medlem i deras dåvarande ungdomsförbund, SDU.

Och först nu, efter många år – kanske minst tio, har hon kommit till denna slutsats. Ursäkta ett ”dåligt skämt”, men tar det tio år för en ”blondin” att komma fram till en så här enkel sak? Hon har inte sett detta under de första nio åren av sin SD-karriär, utan först nu? Tillåt mig vara skeptisk till Hanna Wigh och hennes syften. Hon har under flera år efter den påstådda sextrakasseri-händelsen inte visat nåt intresse för att göra en polisanmälan. Först flera år efter händelsen går hon ut i media med detta istället för att som brukligt är: göra en polisanmälan. Verkar märkligt att sitta och anklaga en person i tv INNAN man gjort en polisanmälan? Inte direkt det normala förfarandet för en som utsatts för brott?

Blir jag exempelvis rånad och hotad, så är det första jag tänker på, inte att gå ut i media och anklaga hela partiet som denna rånare är medlem i.

För vad har rånarens partimedlemmar för skuld till hans gärningar? Och varför går jag till media istället för till polisen?

Är jag ”livrädd” för rånaren, är det väl mer sannolikt att polisen kan ge mig beskydd än att jag ska kunna bli beskyddad och hjälpt av en flock journalister som knappt kan knyta sina egna skor?

När hon i media börjar kasta skit på SD, har hon inte gjort någon polisanmälan. Men varför kastar hon skit på SD: Det är ju inte ”hela SD” som våldtagit eller trakasserat henne, utan bara EN kille och enligt vad hon själv säger i så fall bara vid ETT tillfälle? Detta var dessutom den kille hon under en längre period haft en sexuell relation med. Polisanmälan blev gjord först efter att SD tagit tag i ärendet och vill ha klarhet i det hela.

Utan SD:s medverkan, hade kanske Hanna Wigh tänkt fortsätta kasta skit på SD via media UTAN att göra polisanmälan.

Text: Ulf Möller

Videoklipp: ”Hanna Wigh(SD) skulle hellre sätta sin dotter i Koranskola än att låta henne gå med i SDU”:

wigh_karlsson
hanna wigh 5

Annonser

Ett svar to “Varför kastar Hanna Wigh skit på SD?”

  1. Roger Karlsson september 29, 2017 den 8:35 f m #

    Det är ett STORT ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: