”Väst måste förhandla med IS”

16 Nov

”Imamen Oussama El-Saadi, verksam vid Grimhøj-moskén i Århus, Danmark, säger att efter attacken i Paris måste länderna i väst inleda fredsförhandlingar med IS.”

Önskar och hoppas vi inom en snar framtid får se en lagstiftning som gör att vi kan upphäva det europeiska medborgarskapet och utvisa alla sådana extrema dårar som Imamen Oussama El-Saadi, verksam vid Grimhøj-moskén i Århus, Danmark.

Hans tänkesätt och uttalande visar vilken sida han står på och det är inte den västerländska civilisationens sida.

Upphäv medborgarskapet och utvisa fanskapet.

Har han förtjänat nåt annat? Ska vi låta IS-sympatisörer med utländsk bakgrund bo i Europa? De eventuella infödda européer som stödjer IS och terrorism måste vi själva ta hand om. Men de ska låsas in på obestämd tid, anser jag. Utvisa utlänningar med IS-sympatier och lås in européer med liknande idéer, är vad jag vill.

Det har daltats för mycket med dessa psykopatiska massmördare och deras beundrarskara. I Sverige erbjuder man återvändande jihadresenärer terapi, coachning, jobb och bostäder.

De borde naturligtvis aldrig släppts in över gränsen – alternativt släppas in och spärras in på obestämd tid i ett högsäkerhetsfängelse!

Någon kommer sannolikt att bland annat invända: Har vi inte yttrandefrihet och tankefrihet? Om någon stödjer IS utan att bryta mot lagen, så kan väl inget hindra denna? Man ska väl har rätt att med tanke, penna och mun ge sitt stöd även för sånt som av majoriteten anses vara extremt?

Mitt svar: Vissa sympatier och åsikter borde vara förbjudna i lag och straffbara. Exempelvis att stödja terrorism. Även om man inte själv aktivt dödar, lemlästar och våldtar, anser jag att även de som sympatiserar med, ger sitt moraliska stöd och propagerar för exempelvis Islamiska Staten, ska kunna åtalas, dömas och straffas!

De utgör en reell potentiell fara för allmänheten!

Ni som stödjer absolut yttrandefrihet, kanske anser att exempelvis det ska vara fritt för pedofiler att ge ut böcker som handlar om pedofilers fantasier där de får skriva vad de vill osv? Lite bilder på nakna barn som våldtas är väl inte så farligt? Texter som detaljerat beskriver hur de våldfört sig på sina namngivna offer är väl ok?

För mig är de båda exempel på sånt som jag avskyr och som bör regleras i lag. Tydligen är det ok enligt lag att stödja IS massmord i text, bild med lemlästade kroppar osv, men en pedofil har enligt lag inte samma rättigheter som islamisten. Det tycker jag är fel! Båda sakerna borde vara förbjudet och straffbart!

Bild: Oussama El-Saadi, ordförande i moskén på Grimhøjvej. Foto: skärmdump från DR

Text: Ulf Möller

Läs: ”Väst måste förhandla med IS”

Läs: Formand for aarhusiansk moské: »Jeg håber, at IS vinder, og vi en dag har en islamisk stat i verden«

Läs: Moskéformand hylder igen dansk selvmordsbomber

Läs: Starka reaktioner mot Stockholms satsning mot extremister

grimhøj

 

Annonser

Ett svar to “”Väst måste förhandla med IS””

  1. Willy Lindqvist november 17, 2015 den 12:14 e m #

    Det går inte förhandla med Daesh, en gangsterorganisation. De saknar trovärdighet, har i sin religion ett undantag och anser sig inte ens behöva hålla löften eller ingångna avtal. Det har de gemensamt med Hitler och Nazityskland ska utplånas på samma sätt som skedde med de senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: