Är en massa nya småpartier det Sverige behöver idag?

7 Feb

Det nya partiet som använt Folkets demonstration som plattform har bildats:

”Folkets rätt 201”. Men inte omöjligt att det kommer fram fler.

 

Är det vad Sverige behöver idag: En massa nybildade småpartier som tar röster från det enda realistiska alternativ som finns idag, dvs SD?

Jag anser att tiden för förändring är knapp. Vi är egentligen för sent ute. Men OM svenska folket ska få stopp på den muslimska asylmassinvandringen, islamiseringen, ökade kriminaliteten osv, finns det enligt mig inte tid att fundera på att lägga sin röst på småpartier som sannolikt har ingen eller ytterst liten möjlighet att komma in i riksdagen de närmaste valen. Vi har enligt mig inte femton-tjugo år på oss innan förändringen måste komma: För redan då riskerar de etniska svenskarna vara i minoritet och islam ha blivit den dominerande religionen.

Jag gillar långt ifrån allt som SD står för. Men det samma kan jag säga om alla partier. Vad Sverige behöver nu, är inte en massa bortkastade röster, utan att vi som vill se en förändring bl.a på de saker jag nämnt, gemensamt lägger våra röster på det enda realistiska alternativ som finns i dagsläget. SD är för mig ”det minst dåliga alternativet”. Helt klart bättre än nåt av de andra riksdagspartierna.

Ser man till Sveriges bästa och vår framtid, måste man inse att tiden är knapp och att det knappast gynnar någon att man slänger bort sin röst på små uppkomlingspartier som sannolikt aldrig kommer att komma in i riksdagen eller som sannolikt aldrig kommer att kunna påverka vårt land i nån positiv riktning

Text: Ulf Möller

sma-partierhttps://www.youtube.com/watch?v=nT1nny6ph_8

https://www.facebook.com/Folkets-r%C3%A4tt-201-1302076903246158/

3 svar till “Är en massa nya småpartier det Sverige behöver idag?”

  1. larslindblog februari 7, 2017 den 1:46 e m #

    Precis !!

  2. MartinA februari 7, 2017 den 1:51 e m #

    Ja för det antirasistiska mittenpartiet som vill ha en lagom invandring och inte erkänner att vi etniska svenskar finns kommer ju vara till stor nytta. Särskilt som deras högsta prioritet är att bevara det som driver massinvandringen, välfärdsstaten? SD är sämre än sjuklövern för svenskarna. I allra ”bästa” fall så kan de verka för att ge folkutbytet arbetsro. I sämsta fall kommer de sätta kraft bakom sin ”assimilationspolitik” och ”öppna svenskhet”, alltså använda staten för att med kraft utrota svenskarna.

  3. Anne-Marie G Wouda mars 14, 2017 den 4:02 e m #

    Håller med dig till 100%, Vid ett flertal tillfällen har jag också skrivit om risken med att bilda flera småpartier, speciellt i detta läget som Sverige är i, det är ju inte som tidigare val på 60,70, 80 och 90 talet, Kommer dessutom dessa småpartier inte ens upp i 4% är rösterna som du sagt bortkastade, Får vi ingen förändring så kommer vi få uppleva ett än mer helvete än nu. Vad jag vet bildas eller har bildats ett muslimskt parti . S V C M sitter kvar och SD står ensamma men starka, även om det inte hjälper om SD inte lyckas komma upp i 51%. Bäst vore om M sänker Löfven och hans anhang redan i år , Men gör dom det, svårt att tro på som Batra velat fram och tillbaka .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: