Expressenrubrik ändrades efter kritik

7 Feb

rasiststodet

Enligt uppgift kände Expressens redaktion sig pressade efter många klagomål på den vänstra rubriken. Rubriken ändrades.

Letar man på nätet, kan man se att den vänstra fanns, men om man klickar så kommer man till artikeln med den uppdaterade, högra rubriken.

Anser att de bör gå ut med en offentlig ursäkt och skriva att de skäms för att de publicerade den första, vänstra rubriken.

Bildligt talat: Expressens redaktion pissar vanligt folk i ansiktet.

Jag är inte rasist. Bryr mig inte om vilken hudfärg eller etnicitet du har. Men det innebär inte att jag accepterar islam, muslimsk massinvandring eller kriminalitet.

Är noga med att inte skylla på alla invandrare som grupp. Det är från början inte deras fel att Sverige har tagit emot en massa asylinvandrare. I grunden är det de svenska väljarnas fel och de politiker de har röstat på: Där ligger grundproblemet.

Hoppas uppmärksamheten kring Peter Springare kan bidra till att fler vågar bryta tystnaden med risk för repressalier från arbetsgivare mm. När folk ser den positiva respons han fått, inser de kanske lättare att de inte är ensamma?

 

Text: Ulf Möller

http://www.expressen.se/nyheter/stodet-till-polisen-efter-inlagget-pa-facebook/

4 svar till “Expressenrubrik ändrades efter kritik”

 1. Bjørn Ekhøy februari 7, 2017 den 3:32 f m #

  Problemet i Sverige er at dere klår nordiske/europeiske/amerikanske folk med kaukasisk bakgrunn til skinnet og når de er utblottede kommer Kronofogden og ”tar ut”. Er du derimot fra den muslimske verden er det ingen som ”tar ut” da legges det inn på bred front. Dere tog ut så tok dere huset mitt etter å tatt fra meg foreldrearven min etter at jeg kom til Sverige for 15 år siden. Dere fortjener den dritten Ali.Mohamnad och Mahmud gir dere. Som de føydal krek dere er så bøyer dere respektfullt nakjen i underdanighet for de parasitter som dere styres av og som får lagstadgor på bestilling for å kunne uetisk fortsette utsuge alle andre. Jeg bor nå i Asia og jeg kommer ikke tilbake for dere har skrevet deres egen dødsdom og bøddelen heter Stefan Løfven og dommeren Gøran Person. Lei for å si det men så griske og ureale som dere svensker er så har dere endelig klart å ødelegge landet deres. Gratulerer!

 2. Rasmus februari 7, 2017 den 4:01 e m #

  Det är inte väljarnas fel. Majoriteten av Sveriges befolkning var emot massinvandringen redan innan den sjuka asylmottagningen började och jag lovar att ännu fler är emot det nu. Det är bara Sveriges politiker och media som spottar sin befolkning i ansiktet efter åratal av hjärntvätt och oändlig smutskastning av oppositionen.

  • Joel februari 8, 2017 den 12:33 f m #

   Partierna majoriteten av dom röstade på var öppna med att de var för massinvandring, så jo det är väljarnas fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: